Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
To ρεκόρ των Μπιτλς και του Έμινεμ χτυπά ο Κάνιε Γουέστ

To ρεκόρ των Μπιτλς και του Έμινεμ χτυπά ο Κάνιε Γουέστ

Έχει και αυτός οχτώ δίσκους που έγιναν Νο 1 στα αμερικάνικα charts

Με τη μεγάλη επιτυχία του «Ye», ο Κάνιε Γουέστ ακολουθεί πιστά τα κατορθώματα των Μπιτλς και του ‘Εμινεμ έχοντας πλέον τον ίδιο αριθμό δίσκων -οκτώ- που έγιναν No 1 και έφθασαν στην κορυφή των αμερικανικών charts.

Το άλμπουμ «Ye» που κυκλοφόρησε την 1η Ιουνίου, μια ενδοσκόπηση γύρω από τις ανασφάλειες του καλλιτέχνη, πρωτοεμφανίστηκε στο Νο 1 του αμερικανικού Billboard 200 και έγινε έτσι το όγδοό του στη σειρά που κατακτά την κορυφή. Μόνο οι Beatles και ο Eminem είχαν καταφέρει αυτό το κατόρθωμα του Κάνιε.

Έως την Πέμπτη, το «Ye» είχε πωληθεί σε 208.000 αντίτυπα –συμπεριλαμβανομένων ψηφιακών πωλήσεων και του streaming– σύμφωνα με τη Nielsen Music, ξεπερνώντας σαφώς ένα άλμπουμ του οποίου ο τίτλος απηχεί μια πολύ μικρή φιλοδοξία του ράπερ Post Malone: «beerbongs and bentleys».

Έπειτα από έναν χρόνο σιγής, ο Κάνιε Γουέστ επανήλθε στο προσκήνιο και απασχόλησε την ειδησεογραφία τον Απρίλιο όταν έγινε ένας από τους ελάχιστους διάσημους Αφροαμερικανούς που υποστήριξαν δημόσια τον ρεπουμπλικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ.

Το «Ye» έχει έναν σόουλ και χορευτικό ήχο που θυμίζει την αρχή της καριέρας του ράπερ και παραπέμπει σε πολλές αντιπαραθέσεις στις οποίες βρέθηκε να εμπλέκεται ο 41 ετών μουσικός.

Όλα τα άλμπουμ του Κάνιε Γουέστ — εκτός από το πρώτο «The College Dropout» το 2004 –ήταν στην κορυφή των τσαρτς, όπως και το «Watch The Throne» που αποτελεί προϊόν συνεργασίας του με τον Jay-Z το 2011.

Την Παρασκευή στις 8 του μηνός κυκλοφόρησε ένα νέο άλμπουμ του Κάνιε Γουέστ με 7 τραγούδια, που παρουσιάζει αυτή τη φορά μια πιο μελαγχολική εικόνα του καλλιτέχνη, στοιχειωμένου από τις αγωνίες του για τη ζωή με τίτλο «Kids See Ghosts» (Τα παιδιά βλέπουν φαντάσματα). Το άλμπουμ έγινε σε συνεργασία με τον προστατευόμενό του Kid Cudi.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024