Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
VW Passat 2019: Ανανεώνοντας μια σταθερή αξία

VW Passat 2019: Ανανεώνοντας μια σταθερή αξία

Η γερμανική μπερλίνα ετοιμάζεται να υποδεχτεί την ανανεωμένη εκδοχή της η οποία αναμένεται πριν το τέλος της χρονιάς και επί του παρόντος δίνει το στίγμα της από τα πεδία δοκιμών.

Φωτογραφίες: AUTOMEDIA

H γερμανική φίρμα έχει ήδη ανακοινώσει την έλευση της ανανεωμένης εκδοχής του Passat έως το τέλος της χρονιάς και το γερμανικό μοντέλο «σπεύδει» να το επιβεβαιώσει προσφέροντας τον εαυτό του στο φωτογραφικό φακό ως δοκιμαστικό πρωτότυπο με φόντο τις Άλπεις.

Επί του παρόντος αυτό που προκύπτει από τις εικόνες του φωτογραφικού φακού είναι οι εθιμοτυπικές διαδικασίες ανασχεδίασης του μπροστινού και του πίσω τμήματος όπου εκτός από τα νέας αισθητικής φωτιστικά σώματα και τις υπόλοιπες παρεμβάσεις στα επιμέρους τμήματα το νέο Passat αναμένεται να υιοθετήσει μια γρίλια αντίστοιχης έμπνευσης με το Arteon.

Οι πιο παρατηρητικοί θα επισημάνουν την ελάχιστη απόσταση από το έδαφος που έχει το πίσω τμήμα καθώς την βύθιση της πίσω ανάρτησης, ωστόσο αυτό αποτελεί μέρος της διαδικασίας δοκιμών καθώς το συγκεκριμένο πρωτότυπο φέρει φορτίο προκειμένου να ελεγχθούν ορισμένοι παράμετροι.

Σε ό,τι αφορά τα χαρακτηριστικά του, το νέο Passat αναμένεται να αποκτήσει το νέο σύστημα infotainment που εφοδιάζει το ανανεωμένο Golf προς όφελος περισσότερων δυνατοτήτων, ανανεώνοντας παράλληλα στοχευμένα, λεπτομέρειες του εσωτερικού σχεδιασμού του.

Εξίσου στοχευμένη αναμένεται να είναι η προσέγγιση και στην γκάμα κινητήρων η οποία αν και δεν θα μεταβληθεί ριζικά, θα επιφέρει βελτιώσεις σε επίπεδο αποδοτικότητας και εκπομπών ρύπων. Από τη διαδικασία εξαίρεση δεν θα αποτελέσει και η GTE plug-in υβριδική εκδοχή του μοντέλου η οποία στην ανανεωμένη εκδοχή του θα προσφέρει περισσότερη ηλεκτρική αυτονομία.

Sports in

Φοβερό βίντεο: Η γκολάρα του Μπακούλα από την κερκίδα!

Η καταπληκτική γκολάρα του Μπακούλα σε ένα απολαυστικό βίντεο από την κερκίδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024