Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τα «νυχτοπερπατήματα» του Κιμ πριν τη συνάντηση με Τραμπ [Εικόνες]

Τα «νυχτοπερπατήματα» του Κιμ πριν τη συνάντηση με Τραμπ [Εικόνες]

Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας επισκέφθηκε τον υπερσύγχρονο βοτανικό κήπο στον κόλπο της Σιγκαπούρης

Ο Βορειοκορεάτης ηγέτης Κιμ Γιονγκ Ουν έκανε μια νυκτερινή έξοδο στη Σιγκαπούρη, την παραμονή της συνάντησης κορυφής που θα έχει με τον Ντόναλντ Τραμπ, όπως μετέδωσαν τα πρακτορεία ειδήσεων Ρόιτερς και Γαλλικό Πρακτορείο.

Ο Κιμ δεν είχε εμφανιστεί δημοσίως σήμερα ολόκληρη την ημέρα, καθώς παρέμεινε κλεισμένος στο δωμάτιό του στο ξενοδοχείο Saint Regis. Έως τις 9 το βράδυ τοπική ώρα, όταν ξαφνικά ένας από τους σωματοφύλακές του ακούστηκε να φωνάζει στο λόμπι του ξενοδοχείου «Είναι όλα έτοιμα!».

Και τότε, ο Βορειοκορεάτης εμφανίστηκε φορώντας κοστούμι σε στυλ Μάο κι επιβιβάστηκε στη λιμουζίνα του, συνοδευόμενος, όπως πάντα, από τους σωματοφύλακές του.

Πρώτη στάση: η αυτοκινητοπομπή μετέβη στους «Κήπους δίπλα στον Κόλπο» (gardens by the Bay), τον υπερσύγχρονο βοτανικό κήπο στον κόλπο της Σιγκαπούρης, που έχει έκταση άνω των 24 στρεμμάτων και αποτελεί ένα από τα δημοφιλέστερα αξιοθέατα της χώρας.

Ο Κιμ επισκέφθηκε, μεταξύ άλλων, το θερμοκήπιο, ενώ ανάμεσα στα πρόσωπα που τον συνόδευαν ήταν η αδελφή και σύμβουλός του, Κιμ Γιο Τζονγκ.

Λίγα λεπτά αργότερα, ο υπουργός Εξωτερικών της Σιγκαπούρης, Βιβιάν Μπαλκρισνάν ανήρτησε στο Twitter μια σελφι που τράβηξε με τον Κιμ κατά τη διάρκεια της περιήγησής τους, όπου και οι δύο πόζαραν χαμογελαστοί. Μαζί τους και ο υπουργός Παιδείας της Σιγκαπούρης Ονγκ Γε Κουνγκ. Το μήνυμα αναρτήθηκε στο Twitter με την ετικέτα #Guesswhere (Μαντέψτε πού).

Η επόμενη στάση έγινε στο ξενοδοχείο Marina Bay Sands, το οποίο μοιάζει με μια τεράστια σανίδα του σερφ που είναι καρφωμένη σε τρεις ψηλές στήλες, όπου ο Κιμ Γιονγκ Ουν θέλησε να απολαύσει τη θέα από ψηλά, από το roof garden και να δει από κοντά την εντυπωσιακή πισίνα υπερχείλισης. Οι φήμες ότι επισκέφθηκε το καζίνο του ξενοδοχείου δεν επιβεβαιώθηκαν.

Μετά την πρώτη έκπληξη, οι θαμώνες άρχισαν να τραβούν φωτογραφίες με τον Κιμ να χαιρετά το πλήθος.

Το ταξίδι του Βορειοκορεάτη ηγέτη στη Σιγκαπούρη είναι το μακρύτερο που έχει κάνει αφότου πήρε τα ηνία της χώρας του στα τέλη του 2011, μετά τον θάνατο του πατέρα του. Από τον Μάρτιο ταξίδεψε δύο φορές στην Κίνα για να συναντηθεί με τον Σι Τζινπίνγκ.

Η βόλτα του εκτός του ξενοδοχείου προκάλεσε αναστάτωση στους επισκέπτες. «Θεέ μου, έρχεται ο Κιμ Γιονγκ Ουν;» φώναξε ένας εξ αυτών.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024