Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: Ποιος να συγκριθεί μαζί σου…

Ολυμπιακός: Ποιος να συγκριθεί μαζί σου…

Ασύλληπτο επίτευγμα, δίχως προηγούμενο, από τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό που σάρωσε με 2 Ευρωπαϊκούς και 16 Πανελλήνιους τίτλους αποδεικνύοντας πως τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα

Δεν έτυχε, πέτυχε. Και όχι απλά πέτυχε αλλά «έσπασε» και όλα τα ρεκόρ! Ένα ασύλληπτο επίτευγμα για τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό που σάρωσε τα πάντα στη φετινή σεζόν και απέδειξε πως τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα.

Σε μια από τις πιο δύσκολες περιόδους της ελληνικής κοινωνίας, την ώρα που έχουν «βουλιάξει» οι υπόλοιποι σύλλογοι ή στην καλύτερη κινούνται στην μετριότητα ο Ολυμπιακός όχι απλά υπάρχει δυνατός αλλά στέκει πανίσχυρος ως ο πιο πλήρης ευρωπαϊκός σύλλογος καμαρώνοντας τις ομάδες του σε τοπ επίπεδο!

Κάθε χρόνο και καλύτερα για τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό που δεν σταματά να ονειρεύεται στοχεύοντας πάντα στην κορυφή έχοντας δίπλα του καθημερινά τον διοικητικό ηγέτη του συλλόγου Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά και τον κόσμο της ομάδας που έχει αγκαλιάσει όλα τα τμήματα του και προσφέρει με την δυναμική του μια έξτρα ώθηση για επιτυχίες.

Κάνοντας την… σούμα αυτής της απίθανης και ανεπανάληπτης χρονιάς για τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό τα αποτελέσματα είναι απίστευτα.

18 τίτλους έχει πανηγυρίσει ο Ολυμπιακός σε όλες τις φετινές διοργανώσεις κατακτώντας όλα τα πρωταθλήματα σε ομαδικό άθλημα σε άνδρες και γυναίκες (βόλει, πόλο, χάντμπολ) πιστοποιώντας με τον πιο εμφατικό τρόπο την απόλυτη κυριαρχία του στον ελληνικό χώρο. Τα σύνορα της Ελλάδας όμως είναι πολύ μικρά για να χωρέσουν πλέον τον Ολυμπιακό.

Απόδειξη οι τέσσερις ευρωπαϊκοί τελικοί του Ολυμπιακού, από δύο σε πόλο και βόλεϊ και οι κατακτήσεις δύο τίτλων με κορυφαίο βεβαίως το Τσάμπιονς Λιγκ στο Πόλο και την ανάδειξη της ομάδας του Βλάχου σε πρωταθλήτρια Ευρώπης!

Ένα τεράστιο επίτευγμα για την «Ναυαρχίδα» του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού που ήρθε να προστεθεί στην κατάκτηση του Challenge Cup της γυναικείας ομάδας βόλεϊ. Μπορεί οι άνδρες του τμήματος βόλεϊ και οι γυναίκες του πόλο να μην τα κατάφεραν στους τελικούς του Challenge Cup και LEN Trophy όμως το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός κατέγραψε δύο σημαντικές παρουσίες στο υψηλότερο ευρωπαϊκό επίπεδο λέει πολλά.

Στην Ελλάδα δεν έμεινε και τίποτα που να μην κατηφορίσει στον Πειραιά. Για την ακρίβεια μόνο το Κύπελλο στο βόλεϊ ξέφυγε από τους άνδρες του Ολυμπιακού που όμως αυτή την χρονιά φρόντισαν να στεφθούν πρωταθλητές έχοντας ανοίξει τον χορό των ερυθρόλευκων τίτλων με το Λιγκ Καπ.

Οι γυναίκες στο βόλεϊ πήραν τα πάντα, το ίδιο και οι άνδρες στο Πόλο και το Χάντμπολ όπως και οι γυναίκες στο Μπάσκετ και το Πόλο. Επίσης ερυθρόλευκοι βάφτηκαν οι τίτλοι και στον Κλειστό Στίβο, την Πυγμαχία και το Πινγκ Πονγκ ενώ ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί η σεζόν για τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό που μπορεί να αυξήσει και άλλο τον αριθμό των τίτλων του.

Αναλυτικά οι φετινοί τίτλοι του Ολυμπιακού

Champions League Πόλο Ανδρών
Challenge Cup Βόλει Γυναικών
Πρωτάθλημα Πόλο Ανδρών
Κύπελλο Πόλο Ανδρών
Πρωτάθλημα Βόλει Γυναικών
Κύπελλο Βόλει Γυναικών
Πρωτάθλημα Βόλει Ανδρών
Λιγκ Καπ Βόλει Ανδρών
Πρωτάθλημα Χάντμπολ Ανδρών
Κύπελλο Χάντμπολ Ανδρών
Πρωτάθλημα Πόλο Γυναικών
Κύπελλο Πόλο Γυναικών
Πρωτάθλημα Μπάσκετ Γυναικών
Κύπελλο Μπάσκετ Γυναικών
Πρωτάθλημα Πινγκ Πονγκ Ανδρών
Πρωτάθλημα Πινγκ Πονγκ Γυναικών
Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Ανδρών
Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου Ανδρών

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024