Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κοτζιάς: Μετράμε τα λόγια μας στις λεκτικές προκλήσεις της Τουρκίας

Κοτζιάς: Μετράμε τα λόγια μας στις λεκτικές προκλήσεις της Τουρκίας

Ο υπουργός Εξωτερικών επεσήμανε πως όλοι οι διεθνείς παίκτες, και ιδιαίτερα στη δύση, έχουν την απορία και περιμένουν να δουν πού ακριβώς πηγαίνει η Τουρκία από το είδος του αποτελέσματος στις εκλογές

Στις λεκτικές προκλήσεις της Τουρκίας «η ελληνική διπλωματία μετρά τα λόγια της» ήταν το μήνυμα του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά, αναφερόμενος στην ένταση που καλλιεργείται από τουρκικής πλευράς, στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας, εναντίον της Ελλάδας.

«Η ελληνική διπλωματία μετρά τα λόγια της γιατί είμαστε σοβαροί, νηφάλιοι και υπομονετικοί. Δεν είμαστε κοκοράκια για να τσακωνόμαστε» τόνισε ο υπουργός, ενώ επεσήμανε πως όλοι οι διεθνείς παίκτες, και ιδιαίτερα στη δύση, έχουν την απορία και περιμένουν να δουν πού ακριβώς πηγαίνει η Τουρκία από το είδος του αποτελέσματος στις εκλογές «διότι από αυτό θα εξαρτηθεί η σταθερότητα της Τουρκίας αλλά και πόσο εκνευρισμένοι θα είναι οι πιθανοί νικητές».

«Εγώ ελπίζω να λειτουργήσει η δημοκρατία στην Τουρκία, να έχουμε πραγματικά δημοκρατικά εκλογές, να εκλέξει αυτόν που προτιμάει ο τουρκικός λαός και να επιδείξουν αυτοί που θα εκλεγούν στις προεδρικές και κοινοβουλευτικές εκλογές νηφαλιότητα και ηρεμία και να πάψουν οι εκδηλώσεις που προκαλούν την ανησυχία, την νευρικότητα και τον αναθεωρητισμό τους» πρόσθεσε.

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024