Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λάμψτε κι εσείς με το μακιγιάζ της Ριάνα

Λάμψτε κι εσείς με το μακιγιάζ της Ριάνα

Αν ακολουθείς τη διάσημη τραγουδίστρια θα γνωρίζεις την αγάπη της για το μεταλιζέ λουκ σε στυλ και μακιγιάζ

Έχοντας πλέον μπει και επιχειρηματικά στο χώρο του make up, η πριγκίπισσα της pop Ριάνα, έχει κάθε λόγο να μας κάνει μαθήματα μακιγιάζ.

Με ένα αψεγάδιαστο πρόσωπο και με τις εταιρείες καλλυντικών να «σφάζονται» στα πόδια της για να της κάνουν το make up στις δημόσιες εμφανίσεις της, η RiRi περνάει υπέροχα καθώς δεν έχει πλέον τίποτα ανάγκη από αυτά.

Φτιάχνοντας τη δική της αυτοκρατορία και τις δικές της τάσεις στο μακιγιάζ, η 30χρονη performer και επιχειρηματίας εντυπωσιάζει σε κάθε της εμφάνιση.

Αυτό ακριβώς έκανε στην πρεμιέρα του «Ocean’s 8» στη Νέα Υόρκη, όπου εμφανίστηκε με μεταλιζέ make up, μία τάση που λανσάρει αρκετά και μέσα από τη δική της σειρά μακιγιάζ.

Πιο συγκεκριμένα η RiRi κινήθηκε σε millenium ύφος, με το μοβ να κυριαρχεί σε σκουρόχρωμες και μεταλιζέ αποχρώσεις για τα μάτια και τα χείλη.

Σε συνδυασμό με το επίσης μοβ λαμέ της Givenchy φόρεμα, μοβ νύχια και υπερμεγέθη Bulgari σκουλαρίκια, η εικόνα της απογειώθηκε!

Φυσικά, η τραγουδίστρια και ηθοποιός δημιούργησε αυτό το αριστούργημα με τη δική της σειρά καλλυντικών «Fenty Beauty» την οποία εκπροσωπεί με τον καλύτερο τρόπο. Να σημειώσουμε κάπου εδώ ότι η Fenty Beauty έχει εκτοξευθεί σε πωλήσεις και με κάθε νέο προϊόν που λανσάρει, το Instagram και οι beauty bloggers παίρνουν φωτιά.

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024