Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κάτω από την γέφυρα

Κάτω από την γέφυρα

Τι κρύβεται από κάτω;

Ο υδραυλικός και σχεδιαστής επίπλων,Fernando Abellanas,  έχει κατασκευάσει ένα στούντιο που κανένας ακροφοβικός δεν θα ήθελε να επισκεφθεί. Ο Abellanas έχει κατασκευάσει το χώρο εργασίας του κάτω από μια γέφυρα στη Βαλένθια της Ισπανίας και συνδυάζεται τέλεια με το αστικό περιβάλλον.

Αυτή η εγκατάσταση κάτω από τη γέφυρα έχει μια καρέκλα, ένα γραφείο και δύο ράφια, παρέχοντας όλο τον αποθηκευτικό χώρο που θα μπορούσατε να ζητήσετε σε ένα κανονικό γραφείο. Για να αποκτήσετε πρόσβαση στη μικροκατοικία, ο σχεδιαστής χρησιμοποιεί ένα στρόφαλο που μεταφέρει τη βάση στα έπιπλα, βιδωμένα στο τσιμεντένιο τοίχο της γέφυρας.

Ο Αβελλάνας διατηρεί το μυστικό της ακριβούς θέσης του στούντιο. «Το έργο είναι μια εφήμερη παρέμβαση», δήλωσε στους Spaces,. « [Θα παραμείνει] μέχρι κάποιος να το βρει και να αποφασίσει να κλέψει τα υλικά ή οι αρχές να το αφαιρέσουν».

Sports in

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Λαμία – ΠΑΟΚ για την 7η αγωνιστική των play offs της Stoiximan Superleague. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 1 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024