Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Mercedes-Benz GLE 2019: Η αποδοτική εξέλιξη του είδους

Mercedes-Benz GLE 2019: Η αποδοτική εξέλιξη του είδους

H νέα γενιά της GLE προσφέρει μια ευκαιρία παρατήρησής της από τα πεδία δοκιμών καθώς πλέον ο χρόνος μετράει αντίστροφα για τη νέα και κατά πολύ αποδοτικότερη νέα γενιά της.

Φωτογραφίες: AUTOMEDIA

Το μεσαίο SUV της γερμανικής φίρμας δίνει το στίγμα του καθώς συνεχίζει τις δοκιμές εξέλιξης εν όψει της αποκάλυψής του η οποία αναμένεται πριν την εκπνοή του 2018.

Όπως μαρτυρά μια προσεκτική παρατήρηση στο «διακριτικό» πια, καμουφλάζ της GLE, η νέα γενιά του μοντέλου θα υιοθετήσει μια πολύ διαφορετική «όψη» συνεπικουρούμενων των ριζικά διαφορετικών φωτιστικών σωμάτων ενώ σε προφίλ δείχνει να ξεχωρίζει μια διαφορετική ερμηνεία της χαρακτηριστικής τρίτης κολώνας που παρ΄όλα αυτά, διατηρεί το γνώριμο μοτίβο της που θα λειτουργήσει ως σήμα κατατεθέν -και- της νέας γενιάς του μοντέλου.

Ανεξαρτήτως των δεδομένων αισθητικών αλλαγών που θα δώσουν στην GLE το στίγμα του καινούριου, αξίζει να σημειωθεί ότι η νέα σχεδίαση θα συμβάλλει στην μείωση του αεροδυναμικού συντελεστή ο οποίος θα διαδραματίσει το δικό του ρόλο στη διαμόρφωση μιας συνολικά αποδοτικότερης εκδοχής του μοντέλου.

Καθοριστικό ρόλο σε αυτό αναμένεται να διαδραματίσει άλλωστε η νέα αρχιτεκτονική η οποία σε συνάρτηση και με την εκτεταμένη χρήση αλουμινίου θα περιορίσει σημαντικά το συνολικό βάρος.

Στο ίδιο πλαίσιο μείωσης του βάρους και ενίσχυσης της αποδοτικότητας, , η νέα GLE θα συμπεριλάβει στις τάξεις της και δικίνητες εκδόσεις με την κίνηση να μεταδίδεται στους πίσω τροχούς.

Την εικόνα θα συμπληρώσουν νέοι κινητήρες, οι οποίοι συνεπικουρούμενων των παραπάνω βελτιώσεων θα καταστήσουν την νέα γενιά του μοντέλου έως και κατά 20% αποδοτικότερη.

Όπως εύκολα υποθέτει κανείς, τις προδιαγραφές της νέας GLE, θα συμπληρώσουν όλες οι τεχνολογικές καινοτομίες της Mercedes-Benz με το δίδυμο ευμεγεθών οθονών για τον πίνακα οργάνων και το infotainment MBUX να δίνουν τον τόνο στο εσωτερικό μαζί με τα πιο πρόσφατα συστήματα, άνεσης, ασφάλειας και υποβοήθησης της Mercedes-Benz.

Sports in

Από τον Ολυμπιακό στη Χιροσίμα

Τα γιεν της JT Thunders έπεισαν τον Ντανιέλ Καστελάνι να πάρει το αεροπλάνο για την Ιαπωνία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024