Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο Ολυμπιακός σηκώνει ψηλά την Ελλάδα

Ο Ολυμπιακός σηκώνει ψηλά την Ελλάδα

Πρωταθλητής στο πόλο με τρόπο πειραιώτικο

Ο Ολυμπιακός είναι πρωταθλητής Ευρώπης στο πόλο κατορθώνοντας να πετύχει μια τεράστια νίκη επί της Προ Ρέκο με 9-7 στον μεγάλο τελικό. Και το κατάφερε με τρόπο μοναδικό, εντυπωσιακό. Με τρόπο πειραιώτικο.

 Η ομάδα του λιμανιού έγραψε για ακόμα μια φορά ιστορία διαφημίζοντας την χώρα μας σε κάθε γωνιά της Ευρώπης. Είναι πολύ μεγάλη υπόθεση για την ομάδα του Πειραιά η κατάκτηση του κορυφαίου ευρωπαϊκού τίτλου.

 Κάθε συλλογική διάκριση σε ευρωπαϊκό επίπεδο είναι ξεχωριστή, ειδικά αν αναλογιστεί κάποιος τα όσα βιώνει η χώρα μας τα τελευταία οκτώ χρόνια σε οικονομικό επίπεδο.

Η κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ από την ομάδα πόλο του Ολυμπιακού είναι όμως πολύ μεγάλη υπόθεση και για τον ελληνικό αθλητισμό. Είναι πολύ μεγάλη υπόθεση για την Ελλάδα. Και ο ελληνικός αθλητισμός έχει ανάγκη από τέτοιες επιτυχίες, όπως η κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ από τους ερυθρόλευκους.

Οι πειραιώτες έκαναν στην Γένοβα αυτό που για τους περισσότερους φάνταζε απίθανο. Κι όμως, τα παιδιά του Θοδωρή Βλάχου κατάφεραν να φέρουν τα πάνω – κάτω αντιμετωπίζοντας ένα μεγαθήριο του ευρωπαϊκού πόλο. Και το πέτυχαν γιατί πολύ απλά έχουν εμπιστοσύνη στις δυνάμεις τους.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού πανηγύρισαν στην απονομή κρατώντας στα χέρια τους την ελληνική σημαία. Την σημαία που σήκωσε πολύ ψηλά ο Ολυμπιακός με την κατάκτηση του βαρύτιμου ευρωπαϊκού τροπαίου.

Ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης «απογείωσε» τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό. Έδωσε την δυνατότητα στις ομάδες του συλλόγου να παίζουν σ’ ευρωπαϊκούς τελικούς, να σηκώνουν ευρωπαϊκές κούπες. Και για να συμβεί βέβαια αυτό χρειάζονται χρήματα.

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του λιμανιού, έχει βάλει στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό 40 εκατ. ευρώ από το καλοκαίρι του 2010 μέχρι σήμερα. Και θα συνεχίσει να είναι δίπλα σε όλα τα τμήματα του συλλόγου, έχοντας ένα μόνο στόχο. Να βλέπει τον Ολυμπιακό στην κορυφή της Ευρώπης.

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024