Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έκθεση Μπονσάι στο σπίτι του Έλβις Πρίσλεϊ

Έκθεση Μπονσάι στο σπίτι του Έλβις Πρίσλεϊ

Η κατοικία του βασιλιά του ροκ εν ρολ μετατρέπεται σε εκθεσιακό χώρο και μας μυεί στα μυστικά της ιαπωνικής τέχνης του Μπονσάι

Μπορεί να το θυμάστε ως το αγαπημένο hobby του δασκάλου του καράτε, Μιγιάκι στο Καράτε Κιντ (μπορεί και όχι…). Πάντως, η τέχνη του Mπονσάι πηγαίνει χιλιάδες χρόνια πίσω. Προερχόμενη από την Κίνα, που έγινε παράδοση στην Ιαπωνία, απέκτησε παγκόσμια αναγνώριση μόνο τις τελευταίες δεκαετίες.

Είναι τα πιο ευαίσθητα δέντρα που χρειάζονται σχολαστική φροντίδα και ιδιαίτερη αφοσίωση.

Το εν λόγω εντυπωσιακό δέντρο κοσμεί την πρώην κατοικία του Elvis Presley στο LA με την θέα που κόβει την ανάσα και από απλά φυτά έχουν μετατραπεί σε έργα τέχνης.

Οι υπαίτιοι για αυτό το project είναι  η gallery Future Perfect η οποία κάλεσε κεραμιστές να μεταποιήσει την ιαπωνική αυτή παράδοση σε μία σύγχρονη τέχνη που θα μπορέσει να προσαρμοστεί με το σύγχρονο αυτό περιβάλλον.

Η πρώην κατοικία του βασιλιά του ροκ εν ρολ αποτέλεσε ιδανικό χώρο για να εκτεθεί αυτό το νέο πρότζεκτ της Future Perfect που δέχτηκε την πρόκληση να συνδέσει το παρελθόν με το παρόν σε αυτόν τον ιστορικό χώρο.

View this post on Instagram

#casaperfect 📷 by @shopnfs

A post shared by J. Chen (@jaofaichen) on

View this post on Instagram

Spring is a treasured season for bonsai practitioners. Something you long for in the dead of winter, prepare for as you stock up supplies. And when it comes, it’s like a tidal wave. . You buckle in for a constant race against your trees growth, trying to get all your pruning, pinching, fertilizing, tinkering in at the right moments. Broadleaf Evergreens are some of our most prized trees for bonsai. Managing their growth properly is vital. . Join us Live tonight to make a plan for handling broadleaf evergreen growth in this spring season. Understand how to treat trees in development versus refinement, feel confident in your approach to furthering your goals for the tree. We go Live at 6pm PDT – link in bio. #buildyourskills #evergreen #bonsai #mirailive

A post shared by Mirai (@bonsaimirai) on

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024