Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βάψου με τους μαρκαδόρους των παιδικών σου χρόνων

Βάψου με τους μαρκαδόρους των παιδικών σου χρόνων

Ποιος είπε ότι οι μαρκαδόροι και οι ξυλομπογιές είναι μόνο για τους μικρούς ήρωες; Η γνωστή εταιρεία Crayola βγάζει μία νέα σειρά χρωμάτων αυτή τη φορά για... μακιγιάζ ενηλίκων!

Ποιο είναι το καλύτερο δώρο που μπορεί να αποκτήσει ένα μικρό παιδί; Μα ένα πακέτο ξυλομπογιές Crayola! Τα χρωματιστά μολύβια της αγαπημένης παιδικής μάρκας, ήταν το πιο επιθυμητό δώρο για τους μικρούς φίλους.  Αφού στιγμάτισε τα παιδικά μας χρόνια, η παιχνιδιάρικη αμερικανική εταιρεία επιστρέφει δυναμικά, αυτή τη φορά με μία νέα σειρά μακιγιάζ  για ενηλίκους, διαθέσιμη αποκλειστικά και μόνο μέσα από την Online shopping πλατφόρμα «Asos».

H Crayola Crayons κάνει αυτό το θαρραλέο εγχείρημα να επεκταθεί και στις μεγαλύτερες ηλικίες υπενθυμίζοντάς μας να παραμένουμε παιδιά και να βάζουμε περισσότερο χρώμα στη ζωή μας.

Τολμήστε να βάλετε λίγη τρέλα στην εμφάνισή σας και να εμπλουτίσετε το Make up σας με τα νέα προϊόντα μακιγιάζ από την Crayola και ξεδιπλώσετε τη δημιουργικότητα σας.

Χρωματίστε το πρόσωπό σας με τις 95 αποχρώσεις της συλλογής, των 58 τεμαχίων, που περιλαμβάνουν μια σειρά από highlighters, μάσκαρα, παλέτες σκιές ματιών και μία ποικιλία από βουρτσάκια για το make up, μαζί με το πιο πρωτοποριακό προϊόν της σειράς, το πρώτο κραγιόν προσώπου που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα χείλη, τα μάτια αλλά και τα μάγουλά σας!

Η γνωστή εταιρεία που είναι καταρτισμένη στο χώρο του χρώματος, βασίστηκε στη νέα αυτή ιδέα λόγω της εξέλιξης των social media και των αναγκών των νέων. Καθώς η νέα γενιά ασχολείται ιδιαίτερα με το instagram και το Youtube και βομβαρδίζει τον κόσμο με νέες ιδέες και νέες τάσεις στο μακιγιάζ, η Crayola τους δίνει ένα ακόμα δυνατό και ενδιαφέρον «εργαλείο» για να μοιραστούν την αστείρευτη δημιουργικότητα τους.

View this post on Instagram

C is for Colour Block 💚

A post shared by Crayola Beauty (@crayola.beauty) on

Σπάστε λοιπόν τους κανόνες και τολμήστε να δοκιμάσετε την κίτρινη σκιά, να βάλετε μπλε στα χείλη και να αναβιώσετε τα όνειρα και τους ήρωες της παιδικής σας ηλικίας με τα απόλυτα χρώματα!

Γιατί ότι κι αν φανταστείτε, παίρνει ζωή στο πρόσωπά σας με τη νέα σειρά Crayola Beauty σε αποκλειστική και περιορισμένη διάθεση μέσα από το Asos.

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024