Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Με «σπασμένα φρένα» στον τελικό ο Ναδάλ

Με «σπασμένα φρένα» στον τελικό ο Ναδάλ

Για ενδέκατη φορά στον τελικό του Ρολάν Γκαρός ο Ράφαελ Ναδάλ

Έτοιμος να (ξανά)γράψει ιστορία είναι ο Ράφαελ Ναδάλ. Ο απόλυτος τενίστας στις χωμάτινες επιφάνειες ήταν ασυγκράτητος απέναντι στον Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο (νο 5) και επικρατώντας με 3-0 σετ πέρασε στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

Ο Ντελ Πότρο κατάφερε να μείνει ανταγωνιστικός μόνο στο πρώτο σετ. Εκεί οι δύο τενίστες «αντάλλαζαν» γκέιμς (4-4), προτού ο Ναδάλ κάνει το μπρέικ στο σερβίς του Αργεντινού και κατακτήσει το πρώτο σετ με 6-4.

Στη συνέχεια ο Ισπανός ανέβασε ακόμη περισσότερο την απόδοσή του και σε συνδυασμό με τη δυσκολία του Ντελ Πότρο να απαντήσει, κατέκτησε εύκολα τα δύο επόμενα σετ με 6-1 και 6-2, παίρνοντας τη νίκη και την πρόκριση στον τελικό του Ρολάν Γκαρός.

Την ίδια ώρα ο Ντόμινικ Τιέμ (νο 8) επικράτησε με 3-0 (7-5, 7-6, 6-1)σετ του Μάρκο Τσετσινάτο (νο72) και πέρασε για πρώτη φορά στην καριέρα του σε τελικό Γκραν Σλαμ.

Έτσι, o κορυφαίος τενίστας στον κόσμο την Κυριακή (8/6) θα υπερασπιστεί τον τίτλο του στον τελικό του Γαλλικού Όπεν απέναντι στον Αυστριακό, ενώ παράλληλα θα προσπαθήσει να κρατήσει το «απόλυτο» σημειώνοντας 11 κατακτήσεις σε 11 συμμετοχές του στον τελικό της διοργάνωσης.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024