Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Την Δευτέρα θα πληρωθούν όλα τα χρέη προς το Δημόσιο

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Την Δευτέρα θα πληρωθούν όλα τα χρέη προς το Δημόσιο

Με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να εκλέγεται νέος πρόεδρος του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, οι «πράσινοι» γυρίζουν σελίδα

Στη δέσμευση ότι την ερχόμενη Δευτέρα (11/06) θα εξοφλήσει όλα τα χρέη του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού προς το Δημόσιο προέβη ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Ο νέος «ισχυρός άνδρας» της «μάνας του λόχου» των «πρασίνων» αναφέρθηκε στο πλάνο που έχει για να επαναφέρει τα τμήματα στην… κανονικότητα.

Στο πλαίσιο των σημερινών (8/6) αρχαιρεσιών, ο ιδιοκτήτης της ομάδας μπάσκετ του συλλόγου μίλησε στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος»: «Μου ζήτησαν να αναλάβω από το 2012. Ήξερα ότι η θέση μου είναι στην κερκίδα, αλλά τώρα, γυρνώντας πίσω, βλέπω επιτυχίες.

Βλέπω τώρα την κατρακύλα του Ερασιτέχνη και ζήτησα την άδεια από τον θείο και τον πατέρα μου να αναλάβω. Μου είπαν «προχώρα» και είμαι εδώ σήμερα. Τα τελευταία χρόνια ο Ερασιτέχνης κατρακυλάει και στόχος είναι να ανατρέψουμε την κατάσταση», είπε μεταξύ άλλων και στη συνέχεια αναφέρθηκε στους στόχους που έχει:

«Ο πρώτος είναι οι ίδιοι άνθρωποι του μπάσκετ με την γνώση που έχουμε να σταματήσουμε την κατρακύλα. Θέλουμε εκατοντάδες, ίσως και χιλιάδες μέλη. Κανείς δεν περισσεύει. Πρέπει τα λάθη να μείνουν στο παρελθόν και να κάνουμε τον Παναθηναϊκό πρωταθλητή σε όλα τα σπορ».

Στη συνέχεια, υπογράμμισε: «Υπάρχουν διοικήσεις, που έχουν υπογράψει συμβάσεις, που δεν είναι προς όφελος του Παναθηναϊκού. Ένα θα σας πω: ο Ερασιτέχνης νοικιάζει στην ΠΑΕ το γήπεδο για 50.000 ευρώ. Θα πρέπει όλοι μαζί να κοιτάξουμε το συμφέρον του συλλόγου, για να συνεχίσουν να υπάρχουν Παναθηναϊκοί. Εμένα με νοιάζει όλοι οι Παναθηναϊκοί να στεγάζονται στο ίδιο μέρος. Στόχος της πρώτης χρονιάς είναι να επιστρέψουμε σε ένα επαγγελματικό επίπεδο. Τη Δευτέρα το πρωί θα πάω να εξοφλήσω όλα τα χρήματα προς το Δημόσιο».

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η ψηφοφορία, στην οποία ψήφισαν 217 μέλη με τους 211 να ψηφίζουν το ψηφοδέλτιο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου ενώ υπήρξε ένα άκυρο και πέντε λευκά.

Η πρώτη συνεδρίαση αναμένεται τη Δευτέρα (11/6) προκειμένου να συσταθεί σε σώμα το Δ.Σ.

Τα νέα μέλη της Διοίκησης είναι:

Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Γιώργος Μοιρέας

Παναγιώτης Μπίτσος

Πέτρος Μπίτσος

Στέφανος Αυγουλέας

Αλέξανδρος Έλληνας

Βασίλης Παυλόπουλος

Παναγιώτης Μπόμης

Βασίλης Παρθενόπουλος

Αναπληρωματικά μέλη:

Θεόδωρος Συνοδινός

Σωτήρης Νίκας

Τάκης Μαλακατές

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024