Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Harry Styles ποζάρει για τον οίκο Gucci μαζί με μία…κότα!

Ο Harry Styles ποζάρει για τον οίκο Gucci μαζί με μία…κότα!

Όταν το επίθετό σου είναι Styles και έχεις εμφάνιση μοντέλου, δεν γίνεται να μην ασχοληθείς και με το χώρο της μόδας. Έτσι και έγινε με το γνωστό performer Harry Styles και τη συνεργασία του με τον οίκο Gucci.

O Harry Styles ήταν το πιο «άτακτο» παιδί από το boyband  One direction, που τώρα έχει τραβήξει σόλο καριέρα. Με το «Sign of the times» που κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2017 κατάφερε να εκτοξευθεί στην κορυφή και την ίδια χρονιά να κάνει το ντεμπούτο του και στον κινηματογράφο με την ταινία «Δουνκέρκη» του Κρίστοφερ Νόλαν.  Όμως ο Harry ως σωστό πολυεργαλείο της γενιάς του δε μένει μόνο εκεί. Καθώς πλέον φλερτάρει και με το χώρο της μόδας όπως ακριβώς και ο συντραγουδιστής του στο πρώην συγκρότημα Zayn Malik. Εξάλλου οι φανς τους δεν τους αφήνουν σε ησυχία και θέλουν να τους βλέπουν όσο γίνεται περισσότερο.

Ο νεαρός περιζήτητος performer πάντα έκανε τα πράγματα με το δικό του τρόπο και δεν μας έχει πολυαπασχολήσει με τις σχέσεις του καθώς δίπλα του στέκονται συνήθως αγγελάκια της Victoria Secret. Με αυτό όμως που μας τράβηξε το ενδιαφέρον τελευταία είναι η εκκεντρική φωτογραφισή του ως μοντέλο του οίκου Gucci. Αν και μας έχει συνηθίσει σε ιδιαίτερα προσεγμένες στιλιστικά εμφανίσεις στη σκηνή και στις δημόσιες παρουσίες του.

Η πιο πρόσφατη αυτή υπόστασή του δεν αποτελεί έκπληξη καθώς έχει ξανασυνεργαστεί με το διάσημο οίκο.  ο 24χρονος ζεν πρεμιέ δε φοβάται να δοκιμάσει νέα τρεντς και να κάνει εξεζητημένους συνδυασμούς όπως οι στυλιστικές αναφορές τις παρακάτω φωτογράφισης.

Ως εκ τούτου το σκηνοθετικό concept είναι αυτό που μας κινεί το ενδιαφέρον καθώς βλέπουμε το νεαρό τραγουδιστή-ηθοποιό-μοντέλο να φοράει σχέδια του Alessandro Michele και να πηγαίνει τον ιταλικό Luxury οίκο ένα βήμα πιο κοντά στη νεολαία.

Ο καρδιοκατακτητής εκπροσωπεί τη νέα καμπάνια του οίκου σε ένα fish and chip κατάστημα του Λονδίνου και έχει μαζί του διάφορα κατοικίδια. Μέσα σε αυτά και μία…κότα.

Βέβαια ποιος δίνει σημασία στα κατά τ’άλλα συμπαθέστατα κατοικίδια, όταν ο Harry ποζάρει με τόσο στυλ.

Τα σχόλια δικά σας..

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 60-50: Ισοφάρισε σε 2-2 και ο τίτλος θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε την σειρά με τον Ολυμπιακό (60-50), στους τελικούς της Α1 Μπάσκετ Γυναικών και πλέον όλα θα κριθούν στο 5ο ματς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024