Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Αιμορραγεί» η επιχείρηση του Mr. Tesla

«Αιμορραγεί» η επιχείρηση του Mr. Tesla

Ο πρωτοπόρος Ελον Μασκ των ηλεκτρικών αυτοκινήτων και των διαστημικών ταξιδιών αντιμετωπίζει προβλήματα με τις επιχειρήσεις του

Δεν πάει πολύς καιρός από την εποχή που ο Ελον Μασκ ήταν ένας Τόνι Σταρκ της πραγματικής ζωής. Ως άλλος δισεκατομμυριούχος υπερήρωας – όπως ο φανταστικός Iron Man του ομώνυμου κόμικ της Marvel – με τη δική του τεχνολογική πανοπλία, θέλησε να δώσει λύσεις στα προβλήματα του πλανήτη, μέχρι και να στείλει τον άνθρωπο στον Αρη.

Επαναχρησιμοποιούμενοι πύραυλοι, ηλεκτρικά αυτοκίνητα, ηλιακή ενέργεια… και τι δεν έκανε ο εκκεντρικός Μασκ διαγράφοντας μια πορεία που δεν είχε όριο. Σήμερα ο μετανάστης από τη Νότια Αφρική που θέλησε να ξεφύγει από τη μιζέρια του βάναυσου πατέρα του κυνηγώντας τρελά όνειρα στις Ηνωμένες Πολιτείες, βουλιάζει μέσα σε μια μαύρη τρύπα.

Το φουτουριστικό υπόγειο σύστημα δημόσιας συγκοινωνίας υψηλής ταχύτητας που κατασκευάζει κάτω από το Λος Αντζελες, και το οποίο θα έχει κόστος μόλις ένα δολάριο η διαδρομή, ισχυρίζεται ότι θα αλλάξει ριζικά τη μετακίνηση για εκατομμύρια πολίτες.

Ομως αυτός ο υπόγειος λαβύρινθος κάτω από την Πόλη των Αγγέλων, ο σχεδιασμός του οποίου δημοσιεύτηκε προσφάτως, ήρθε σε μια δυσμενή συγκυρία δίνοντας την εντύπωση ενός ανθρώπου που μάλλον έχει παγιδευτεί σε μια δαιδαλώδη διαδρομή.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024