Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μέσα στην ντουλάπα της Σίντυ Κρώφορντ

Μέσα στην ντουλάπα της Σίντυ Κρώφορντ

Ποια είναι τα αγαπημένα κομμάτια του supermodel ;

Είναι ίσως από τα πιο πετυχημένα μοντέλα της δεκαετίας του ενενήντα και ασφαλώς και η ντουλάπα της κρύβει 90’s θησαυρούς . Η βιομηχανία της μόδας προσκύνησε το βηματισμό της στις πασαρέλες και ακόμη προκαλεί θαυμασμό με το αλαβάστρινο πρόσωπο της και την κομψή της σιλουέτα. Από Versace φορέματα μέχρι τα αγαπημένα της τζιν, τα πιο μοδάτα κομμάτια παρελαύνουν στο παρακάτω βίντεο σε ένα δωμάτιο ντουλάπα που όλες οι γυναίκες θα ήθελαν να έχουν. Ο παρακάτω ναός  – γκαρνταρόμπα βρίσκεται στο σπίτι της στο Μαλιμπού και η τουρ αυτή οφείλεται στο περιοδικό Vogue.

Ο χώρος είναι ένα τέλειο ασπρόμαυρο σκηνικό για τα υπεράριθμα ρούχα της. Η επιλογή του ξύλινου ντεκ στο πάτωμα με ξύλινα δοκάρια προσδίδει έναν υπαινιγμό παραλίας μέσα στον  χώρο. Όλα τα ράφια είναι σχολαστικά οργανωμένα και βαμμένα λευκά με μαύρο τελείωμα λάκας ως περίγραμμα, το οποίο δίνει μία κομψή νότα  στον  χώρο. Μία νησίδα στη μέση του δωματίου διαθέτει μικρά αξεσουάρ και χρησιμεύει ως το ιδανικό σημείο να σταματήσει και να κοιτάξει έξω από το παράθυρο στο πανέμορφο τοπίο του εξωτικού Μαλιμπού. Αν και η ντουλάπα είναι σχετικά «ταπεινή» σε μέγεθος, υπάρχει, φυσικά, μια περιοχή ματαιοδοξίας με έναν τέλειο καθρέφτη παλαιού Χόλιγουντ και άσπρο γραφείο με συρτάρια. Δείτε και μόνοι σας…

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024