Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λαμπεροί καουμπόηδες του Yves Saint Laurent κατέκτησαν τη Νέα Υόρκη

Λαμπεροί καουμπόηδες του Yves Saint Laurent κατέκτησαν τη Νέα Υόρκη

Καουμπόικες μπότες και glam συνέθεσαν το χτεσινό σκηνικό της νέας αντρικής κολεξιόν του οίκου

Χτες το βράδυ ο γαλλικός οίκος Yves Saint Laurent «ταρακούνησε» τη Νέα Υόρκη με τη νέα αντρική κολεξιόν για την Άνοιξη – Καλοκαίρι 2019.

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου εδώ και δύο χρόνια, Anthony Vaccarello παρουσίασε τη νέα συλλογή για τον άντρα με γουεστερν στοιχεία, ροκ αέρα και πολύ γκλίτερ!

View this post on Instagram

I did not get the Black Memo #saintlaurent

A post shared by Nick Sullivan (@nicksullivanesq) on

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που ο γαλλικός οίκος παρουσιάζει συλλογή του στο «μεγάλο μήλο».

Το 1978, ο YSL είχε λανσάρει το άρωμά του Opium, σε μία τελετή που όσοι είχαν βρεθεί θα θυμούνται ακόμα. Σήμερα 40 χρόνια μετά, επιστρέφει στην πόλη που δεν κοιμάται ποτέ και εντυπωσιάζει ακόμα περισσότερο με το φαντασμαγορικό του show.

Στη χτεσινή λοιπόν και σχετικά ψυχρή νύχτα για τη Νέα Υόρκη, ο Anthony Vaccarello παρουσίασε την τελευταία του ανατρεπτική συλλογή στο Liberty Park στο New Jersey, μερικές εκατοντάδες μέτρα από το Άγαλμα της Ελευθερίας και με φόντο τους ουρανοξύστες του Μανχάταν.

Ο βέλγος σχεδιαστής μέσα  από τη νέα του αντρική σειρά για την Άνοιξη – Καλοκαίρι 2019 θέλησε να αναβιώσει τον αέρα της Νέας Υόρκης του 70’ και του Studio 54. Και τα κατάφερε με έναν εκσυγχρονισμένο τρόπο να δέσει όλες τις γενιές μαζί.

https://www.instagram.com/p/Bjuh_TAF3wm/?tagged=saintlaurent

Το fashion show του οίκου ήταν για άλλη μια φορά μία πραγματική εμπερία. Έπειτα από την τελευταία κολλεξιόν για τη γυναίκα, που πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι και στον Πύργο του Άιφελ, ο οίκος YSL ταξίδεψε τους θεατές του κυριολεκτικά στη Νέα Υόρκη, καθώς για να μεταβούν στο χώρο του Libery Park έπρεπε να μεταφερθούν με Ferry Boat ενώ έπιναν σαμπάνια.

Αφού έφταναν τους περίμενε ένας τεράστιος μαρμάρινος διάδρομος που έβλεπε το αστραφτερό Μανχάταν.

View this post on Instagram

Concrete jüngle ✨ @ysl #saintlaurent

A post shared by Nico Amarca (@nicoamarca) on

Με αυτό το σκηνικό τα μοντέλα ξεκίνησαν να περπατάνε και ενώ ο Vaccarello έχοντας διαχωρίσει τις κολλεξιόν του και παρουσιάζοντας μόνο την αντρική αυτή τη φορά, έκανε μία μικρή έκπληξη με κάποιες γυναικείες παρουσίες αλλά και με την κόρη της Cindy Crawford, Kaia Gerber να κάνει τη δική της εμφάνιση στην πασαρέλα.

Κορίτσια και αγόρια με μακριά μαλλιά παρουσίασαν παντελόνια σε λιτό ύφος, κυρίως μαύρα και σε «skinny» γραμμή με δερμάτινες καουμπόικες μπότες. Κάτι που ο γνωστός ακόλουθος του οίκου Mick Jagger αλλά και γενικότερα οι γερόλυκοι της ροκ θα ζήλευαν.

Η rock αισθητική, που εισήγαγε στον YSL ο Εντι Σλιμάν και ενίσχυσε στη συνέχεια ο Anthony Vaccarello, ήταν για μια ακόμη φορά παρούσα με την μουσική των Ramones, Iggy Pop και Johnny Cash.

Σαν εξσυγχρονισμένα western boys τα μοντέλα του YSL δεν μπορουσαν να είναι βαρετά, καθώς μαζί με την κινηματογραφική άποψη, είχαν το ασημένιο γκλιτερ να τους δίνει έξτρα λάμψη με αναφορές στην ντίσκο.

Ο γαλλικός οίκος κάνει την επανάσταση και απελευθερώνει τον άντρα με μία ultra-glam αρσενικότητα και τη σεξουαλικότητα του να ξεχειλίζει.

Αυτή η διαφορετική ερμηνεία της υψηλής ραπτικής του Vaccarello ενθουσίασε όλους τους VIP καλεσμένους που φιγούραραν στις πρώτες θέσεις του χώρου.

Kate Moss, Julianne Moore, Charlotte Gainsbourg, Travis Scott, 21 Savage, Casey Affleck, Lakeith Stanfield και Jerrod Carmichael ήταν μερικοί από τους εκλεκτούς θεατές που απήλαυσαν το ροκ show του οίκου στη Νέα Υόρκη που πήρε λίγο παραπάνω λάμψη μετά τη χτεσινή εκδήλωση.

Sports in

Η βαθμολογία των πλέι οφ της Superleague μετά την ισοπαλία του ΠΑΟΚ με τη Λαμία (pic)

Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία των πλέι οφ της Superleague μετά το παιχνίδι της Λαμίας με τον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024