Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το βασίλειο της ζούγκλας πάνω στο μαγιό μου…

Το βασίλειο της ζούγκλας πάνω στο μαγιό μου…

Πριν κάποια χρόνια, όταν μιλούσες για animal prints, αναφερόσουν μάλλον στον Roberto Cavalli

Πριν κάποια χρόνια, όταν μιλούσες για animal prints, αναφερόσουν μάλλον στον Roberto Cavalli. Ο διάσημος ιταλός μαιτρ, ο οποίος φθάνει πολύ σύντομα στη Μύκονο, για να παρουσιάσει το μπουκάλι της βότκας που φέρει το όνομά του, καθιέρωσε τα σύνολα με το λεοπάρ. Το λεοπάρ και μετά το τιγρέ ή το ύφασμα με τα prints ζέμπρας αγαπήθηκαν από τις γυναίκες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Τα κορίτσια αλλά και οι μεγαλύτερες γυναίκες λάτρεψαν τα μικροσκοπικά μπικίνι, τα φορέματα, αλλά κυρίως τις αέρινες βραδινές τουαλέτες με leopard prints. Τα φορέματα του Cavalli, που φοριούνται όταν πέσει το σκοτάδι, είναι ιδιαίτερα sexy. Συνοδεύονται από λεπτεπίλεπτα ψηλοτάκουνα πέδιλα και διακριτικά μπιζού.

Ο οίκος κοσμημάτων Cartier είναι ο πρώτος που σχεδίασε ογκώδη δαχτυλίδια με πάνθηρες από χρυσό, διαμάντια και πανάκριβα σμαράγδια στην περιοχή των ματιών. Αργότερα, brands που είναι γνωστά για τις στυλιστικές τους προτάσεις, δημιούργησαν δαχτυλίδια με μορφές από το ζωικό βασίλειο, όπως ο Louis Vuitton.

Η Chloe σχεδίασε αραχνοϋφαντα πουκάμισα με πύθωνες για το φετινό καυτό καλοκαίρι, ο οίκος Casadei δημιούργησε υπέρκομψα παπούτσια με φίδι και μπαρέτες, φούστες και παντελόνια που θυμίζουν κάτι από τις επικίνδυνες τίγρεις. Ζώνες males, μαγιό, γυαλιά, ακόμα και μπιζού με animal prints. Επιλέξτε λοιπόν τον άγριο πάντα, όμως γοητευτικό κόσμο του ζωϊκού βασιλείου για ένα μοναδικό καλοκαίρι.

Με φορέματα, πουκάμισα, μαγιό και καφτάνια με animal prints. Το ζευγάρι δίπλα μου ονειρεύεται ένα πολυήμερο σαφάρι στην Αφρική.

Προς το παρόν, απολαμβάνει την άγρια ομορφιά της Σαντορίνης.

Sports in

Έγραψε ιστορία η Ρεάλ: Μυθικό επίτευγμα για τη «Βασίλισσα»!

Η Ρεάλ πέτυχε κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ καμία άλλη ομάδα στο Champions League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024