Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γιατροί του Κόσμου: Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις στην Άνδρο

Γιατροί του Κόσμου: Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις στην Άνδρο

Οι εξετάσεις θα διενεργηθούν στο Δημοτικό Σχολείο Γαυρίου το Σάββατο και την Κυριακή από τις 9:00 π.μ. έως και τις 14:00 μ.μ.

Την Άνδρο θα επισκεφθεί κλιμάκιο των Γιατρών του Κόσμου προκειμένου να προσφέρει δωρεάν ιατρικές εξετάσεις σε πολίτες που τις έχουν ανάγκη.

Στο πλαίσιο του προγράμματος ιατρικού ελέγχου που υλοποιεί η μη κυβερνητική οργάνωση, Κινητή Ιατρική Μονάδα των Γιατρών του Κόσμου Ελλάδος θα επισκεφτεί την Άνδρο αυτό το Σάββατο και την Κυριακή, 9 και 10 Ιουνίου, παρέχοντας Καρδιολογικές, Γυναικολογικές και Οφθαλμολογικές Υπηρεσίες καθώς και Υπηρεσίες ΩΡΛ στους κατοίκους του νησιού.

Οι εξετάσεις θα διενεργηθούν στο Δημοτικό Σχολείο Γαυρίου Άνδρου το Σάββατο και την Κυριακή από τις 9:00 π.μ. έως και τις 14:00 μ.μ.

Το πρόγραμμα συνεχίζει να παρέχει υπηρεσίες ενημέρωσης και πρόληψης σε ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού που αντιμετωπίζουν πρόβλημα περιορισμένης ή και μηδενικής πρόσβασης σε δομές πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας σε διάφορες περιοχές της χώρας.

Η επίσκεψη στην Άνδρο πραγματοποιείται μετά από αίτημα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Γαυρίου Άνδρου, του οποίου χορηγία είναι η διαμονή, η διατροφή και η μετακίνηση των μελών των Γιατρών του Κόσμου στο νησί.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024