Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Slip dress: Η πιο θηλυκή τάση της μόδας

Slip dress: Η πιο θηλυκή τάση της μόδας

Για την πιο chic και παράλληλα σέξι εμφάνιση

Μπορείς να την αποκαλέσεις και την πιο σέξι και θηλυκή τάση της μόδας. Όλες οι fashionistas την έχουν αγαπήσει και ψάχνουν τρόπους για τους πιο ευφάνταστους συνδυασμούς.

Τα λεγόμενα slip dresses έχουν δηλώσει δυναμικό παρόν και μπορούν να φορεθούν από νωρίς το πρωί με σνικερς ή με σλιπερς μέχρι αργά το βράδυ, συνδυασμένα με ένα πολύ chic πέδιλο.

Πως μπορείς όμως να φορέσεις τα σατέν υφάσματα των lingerie χωρίς να είναι εκκεντρικά για τις πρωινές ώρες;

Μία ιδανική επιλογή είναι με ένα λευκό t-shirt από μέσα, ενώ αν είστε πιο εκκεντρική μπορείτε να κάνετε και άλλους χρωματικούς συνδυασμούς.

Προσθέστε ένα φουλάρι στο λαιμό είτε ένα τζιν τζάκετ σαν πανωφόρι. Ακόμα και ένα φούτερ ή μία λεπτή ζακέτα για τις πιο δροσερές ημέρες.

Προτιμήστε το lingerie μάξι ή μέχρι το γόνατο ενώ για τις βραδινές βόλτες συνδυάστε το με ένα μαύρο boyfriend blazer για ένα πιο εκλεπτυσμένο στυλ.

Καθώς είναι μία αρκετά τολμηρή επιλογή, για όσες θέλουν όλα τα βλέμματα πάνω τους, θα πρέπει να αποφευχθεί η όποια υπερβολή στο μακιγιάζ και στα μαλλιά για ευνόητους λόγους.

Πιστή ακόλουθος και φανατική του εν λόγω τρεντ, η ηθοποιός Σιένα Μίλλερ, μας υπενθυμίζει πως η γυναίκα πρέπει να εκπέμπει ερωτισμό και θηλυκότητα.

Δοκίμασε κι εσύ το μεταξωτό slip dress που αγκαλιάζει το σώμα και θα διαπιστώσεις ότι πρόκειται για το πιο εκλεπτυσμένο και αναγκαίο outfit της καλοκαιρινής σου γκαρνταρόμπας!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024