Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συλλαλητήρια σε 24 πόλεις για το ονοματολογικό της ΠΓΔΜ

Συλλαλητήρια σε 24 πόλεις για το ονοματολογικό της ΠΓΔΜ

Οι διοργανωτές εκτιμούν ότι θα υπάρχει μαζική συμμετοχή στα συλλαλητήρια ενώ σε αρκετές πόλεις υπάρχει συνεργασία και με τις τοπικές δημοτικές αρχές

Συλλαλητήρια σε 24 πόλεις της Ελλάδας εκ των οποίων τα 15 θα πραγματοποιηθούν στη Μακεδονία πραγματοποιούνται το απόγευμα της Τετάρτης.

Επίκεντρο των συλλαλητηρίων που έχουν προγραμματιστεί για τις 19:30 θα είναι η Πέλλα με την Επιτροπή Αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας» να θέλει να στείλει μήνυμα προς την κυβέρνηση να μην «εκχωρήσει» τον όρο «Μακεδονία» στο νέο όνομα της ΠΓΔΜ.

Οι διοργανωτές εκτιμούν ότι θα υπάρχει μαζική συμμετοχή στα συλλαλητήρια ενώ σε αρκετές πόλεις υπάρχει συνεργασία και με τις τοπικές δημοτικές αρχές.

Μεταξύ των ομιλητών θα είναι δήμαρχοι και απόστρατοι ενώ το παρών αναμένεται να δώσουν στα συλλαλητήρια που θα γίνουν ανά την Ελλάδα και μέλη του κοινοβουλίου, τόσο από τη Νέα Δημοκρατία όσο και από τους Ανεξάρτητους Έλληνες οι οποίοι χαράσσουν διαφορετικά γραμμή από την επίσημη θέση της κυβέρνησης.

Συλλαλητήρια θα διεξαχθούν σε Πέλλα, Δράμα, Σέρρες, Καβάλα, Λαγκαδά, Πολύκαστρο, Κιλκίς, Νέα Μουδανιά,Έδεσσα,Βέροια, Κατερίνη, Φλώρινα, Πτολεμαΐδα, Καστοριά, Σιάτιστα, Χαλκίδα, Θήβα, Ιωάννινα, Λάρισα, Βόλο, Κέρκυρα, Χανιά και Κω.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024