Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Sex and the city: Συνεχίζει να γοητεύει 20 χρόνια μετά

Sex and the city: Συνεχίζει να γοητεύει 20 χρόνια μετά

Η Κάρι, η Μιράντα, η Σαμάνθα και η Σάρλοτ έγιναν γρήγορα φίλες μας και μαζί τους μάθαμε να πίνουμε κοκτέιλ, να φοράμε ψηλοτάκουνα, να τρώμε cupcake, να μιλάμε ανοιχτά για τις φαντασιώσεις μας στο σεξ και να θαυμάζουμε τη ζωή της Νέας Υόρκης.

Πριν 20 χρόνια μπήκαν στη ζωή μας τέσσερις γυναίκες που αγαπήσαμε τρελά. Η Κάρι, η Μιράντα, η Σαμάνθα και η Σάρλοτ έγιναν γρήγορα φίλες μας και μαζί τους μάθαμε να πίνουμε κοκτέιλ, να φοράμε ψηλοτάκουνα, να τρώμε cupcake, να μιλάμε ανοιχτά για τις φαντασιώσεις μας στο σεξ και να θαυμάζουμε τη ζωή της Νέας Υόρκης. Ή τουλάχιστον ονειρευτήκαμε ότι κάναμε κάτι από όλα αυτά.

Ο παραγωγός Ντάρεν Σταρ, είναι ο άνθρωπος πίσω από τις επιτυχίες «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς» και «Στη Λεωφόρο του Μέλροουζ» και η σειρά ουσιαστικά βασίστηκε στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Κάντας Μπούσνελ. «Sex and the city» ήταν ο τίτλος της στήλης και από τη στιγμή που ο Σταρ έγινε φανατικός της αναγνώστης σκέφτηκε την κινηματογραφική τετράδα.

Η χειραφετημένη δημοσιογράφος Κάρι, η οποία γράφει για σχέσεις, σεξ και άνδρες στη στήλη που διατηρεί, είναι η αφηγήτρια της σειράς και ο συνδετικός κρίκος μεταξύ των τριών άλλων γυναικών. Της Σάρλοτ, μιας συντηρητικής και ρομαντικής υπάλληλου γκαλερί που ψάχνει τον πρίγκιπα του παραμυθιού, της Σαμάνθα, μιας υπερδραστήριας σεξουαλικά συμβούλου δημοσίων σχέσεων, και της κυνικής Μιράντα, μιας δυναμικής, φιλόδοξης δικηγόρου. Τέσσερις ζωές που συνυφαίνονται κάτω από τα φώτα του Μανχάταν αναζητώντας την ευτυχία, πίνοντας Cosmopolitan και συζητώντας τους προβληματισμούς τους γύρω από ένα τραπέζι με brunch.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024