Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Παναθηναϊκός: Απειλεί με αποχώρηση από το ΣΕΦ

Παναθηναϊκός: Απειλεί με αποχώρηση από το ΣΕΦ

Με αποχώρηση απειλεί ο Παναθηναϊκός, σε περίπτωση που ξεσπάσουν επεισόδια στο ΣΕΦ, κατά τη διάρκεια του δεύτερου τελικού

Με ανακοίνωσή του, δύο μέρες πριν τον δεύτερο τελικό στο ΣΕΦ, ο Παναθηναϊκός απειλεί με αποχώρηση από το γήπεδο του Ολυμπιακό, σε περίπτωση που δημιουργηθούν έκτροπα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods απέδειξε εμπράκτως πως σέβεται όλους τους φιλάθλους, όλους τους χορηγούς και γενικότερα όλους εκείνους που ασχολούνται με το ελληνικό μπάσκετ με την κίνησή της να επιστρέψει στη «ζούγκλα» του ΣΕΦ, ώστε να ολοκληρωθεί ο πέμπτος τελικός των πλέι οφ της περσινής αγωνιστικής περιόδου του πρωταθλήματος. Με αυτόν τον τρόπο αποφεύχθηκε μία βαριά τιμωρία του Ολυμπιακού, καθώς και ο διασυρμός του ελληνικού μπάσκετ.

Παρά ταύτα, παρακολουθούμε εκ νέου μια εντατική προσπάθεια από την πλευρά της ΚΑΕ Ολυμπιακός, μέσω επίσημων ανακοινώσεων, διαρροών και δηλώσεων από τα στελέχη της να δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα, «οπλίζοντας» με μίσος τους οπαδούς της. Παράλληλα, επιχειρεί να επηρεάσει τους διαιτητές εκφοβίζοντάς τους με προφανή κίνητρα.

Εν όψει του αγώνα της προσεχούς Πέμπτης (7/6) καλούμε την Πολιτεία, την Αστυνομία, την ΚΑΕ Ολυμπιακός, τον ΕΣΑΚΕ και όλους τους αρμόδιους φορείς να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα, προκειμένου να τηρηθούν τα συμφωνηθέντα για την ομαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης. Με λίγα λόγια ζητούμε απλώς να αγωνιστούμε σε πολιτισμένες συνθήκες αντίστοιχες του πρώτου τελικού στο ΟΑΚΑ (και συνολικότερα όλων των αγώνων που διεξάγονται στην έδρα μας), όπου οι αθλητές του Ολυμπιακού πανηγύρισαν τη νίκη τους μέσα στο παρκέ χωρίς να συμβεί το παραμικρό.

Κατόπιν των ανωτέρω, ξεκαθαρίζουμε πως στην πρώτη παράβαση κανονισμών και προσπάθεια τρομοκρατίας είτε των αθλητών, είτε του προπονητικού επιτελείου, είτε της διοίκησης, ο Παναθηναϊκός θα αποχωρήσει από το γήπεδο! Δεν πρόκειται να ανεχθούμε ξανά να αγωνιστούμε σε συνθήκες απόλυτου χάους, διακινδυνεύοντας τις ζωές των μελών της αποστολής μας».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024