Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Τιφλίδα έχει στιλ

Η Τιφλίδα έχει στιλ

Η Τιφλίδα μπαίνει δυνατά στην κούρσα της Εβδομάδας Μόδας με άψογους σχεδιαστές και κοινό και καλεσμένους, που φαίνεται «εκπαιδευμένο»

Φαίνεται ότι κάθε πόλη έχει μια Εβδομάδα Μόδας! Παρίσι, Μιλάνο, Λονδίνο μονοπωλούσαν το ενδιαφέρον των δημοσιογράφων μόδας μέχρι φέτος. Όμως, η Τιφλίδα μπαίνει δυνατά στην κούρσα της Εβδομάδας Μόδας με άψογους σχεδιαστές και κοινό και καλεσμένους, που φαίνεται «εκπαιδευμένο».

Ξαφνικά αφιερώματα και street style φωτογραφίες ξεπήδησαν σε όλο το διαδίκτυο και μετά την λήξη του, όλα τα περιοδικά μιλούν για την νέα δύναμη στην μόδα!  Υπήρχε άφθονο υλικό στον δρόμο προς τις πασαρέλες και γυναίκες και άντρες ρίχτηκαν στον χορό των τεράστιων λογότυπων, των απίθανων συνδυασμών και του πραγματικού στιλ.

Ωστόσο, το ηχηρό συναίσθημα στην Τιφλίδα ήταν εκείνο της δεκαετίας του ’90! Η νοσταλγική τάση για την οποία όλοι «πεθαίνουν» στον χώρο της μόδας μάλλον βρήκε την πόλη, που την εκπροσωπεί καλύτερα.  Αλυσίδες, δίχτυα και νάιλον ήταν όλα παρόντα.

Το στυλ του δρόμου ήταν ένα καυτό θέμα συζήτησης φέτος όσον αφορά την πολυμορφία και την ποικιλομορφία του και ενώ η Τιφλίδα είναι ακόμα μια πολύ νεαρή συμμετοχή στην Εβδομάδα Μόδας, το στιλ στο δρόμου υπήρξε αυθεντικό και πρωτότυπο.

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024