Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εσείς θα βάφατε με γκράφιτι μια Corvette του 1994;

Εσείς θα βάφατε με γκράφιτι μια Corvette του 1994;

O Felipe Pantone το έκανε και εντυπωσίασε

Ο καλλιτέχνης με ρίζες από την Αργεντινή και την Ισπανία, Felipe Pantone, είναι διάσημος σε ολόκληρο τον κόσμο για τα σπουδαία του γκράφιτι, που ξεκίνησε να δημιουργεί από την ηλικία των δώδεκα. Τώρα ζει στην Βαλένθια της Ισπανίας και είναι ευτυχισμένος, αφού κατάφερε να κάνει το χόμπι του επάγγελμα.

Το νέο του project «ULRADYNAMIC» αφορά ένα δεύτερο πάθος που έχει τα αυτοκίνητα. Ο ίδιος  κυκλοφόρησε στο Instagram  του βίντεο από την νέα του ιδέα, η οποία απλά δείχνει εκείνον να βάφει με σπρέι ένα αυτοκίνητο Chevrolet Corvette του 1994.

Το μοντέλο C4 από τα μέσα της δεκαετίας του ’90 χρησιμοποιείται ως επέκταση του Felipe πέρα ​​από τη συμβατική τέχνη και με έναν δυναμισμό που ξεπερνά τα γκράφιτι, που έχουμε συνηθίσει. Ο καλλιτέχνης προχώρησε στο έργο πριν από τις αρχές Μαΐου, αλλά τώρα κυκλοφορεί ένα νέο βίντεο που τεκμηριώνει τη διαδικασία ανακατασκευής του «παραμελημένου» αυτοκινήτου και την μεταμόρφωση του σε ένα σύγχρονο και αξιοζήλευτο όχημα!

Η επιμελήτρια Sarah Sperling μιλά για το κομμάτι και τη σειρά συνολικά: «Το Corvette του 1994 του Felipe είναι το πρώτο σε μια σειρά από 20 αυτοκίνητα τέχνης που θα «διακοσμούνται»  από εξέχοντες καλλιτέχνες που έχουν ρίζες από την κουλτούρα του δρόμου, αλλά έχουν βρει ένα στυλ που μεταβαίνει πέρα ​​από το απλό  γκράφιτι. Στόχος μου είναι να κάνω μια κάψουλα χρόνου  για το σύγχρονο κίνημα του δρόμου στο οποίο ζούμε σήμερα. Όταν τα συμβατικά αυτοκίνητα  γίνουν μια ξεπερασμένη τεχνολογία, αυτή η σειρά θα θεωρηθεί λείψανα του παρελθόντος και η τέχνη θα εκπαιδεύσει τις μελλοντικές γενιές που έρχονται. Τα αυτοκίνητα πιθανότατα θα ξεπεράσουν τους καλλιτέχνες και τους θεατές, ελπίζοντας ότι θα αποτελέσουν σημαντικό κομμάτι της ιστορίας της τέχνης.»

Μοτίβο και ένταση, χρώματα και λάμψη, μια αισθητική συνώνυμη με το όραμα του Pantone.

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024