Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Μαρινάκης «απογείωσε» τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό

Ο Μαρινάκης «απογείωσε» τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό

Ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, είναι αυτός που έχει οδηγήσει τους ερυθρόλευκους σε πολύ μεγάλες επιτυχίες

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός συνεχίζει να γράφει ιστορία με κατακτήσεις ευρωπαϊκών και εγχώριων τίτλων και οι φίλαθλοι των ερυθρόλευκων έχουν κάθε λόγο να αισθάνονται περήφανοι για τις επιτυχίες της ομάδας τους. Ο Ολυμπιακός είναι ένας από τους μεγαλύτερους αθλητικούς οργανισμούς στην Ευρώπη και οι διακρίσεις των πειραιωτών διαφημίζουν τον ελληνικό αθλητισμό.

Η ανδρική ομάδα πόλο των πειραιωτών είναι έτοιμη να κατακτήσει την κορυφή της Ευρώπης καθώς οι ερυθρόλευκοι θα δώσουν το παρών στο final 8 του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Ολυμπιακός έχει τις δυνατότητες να φτάσει στην κατάκτηση του τροπαίου και οι πειραιώτες θα κάνουν ότι μπορούν για να χαρίσουν ένα ακόμα ευρωπαϊκό Κύπελλο στην ομάδα του λιμανιού. Οι ομάδες του Ερασιτέχνη έχουν δώσει τρεις ευρωπαϊκούς τελικούς την φετινή χρονιά και όπως προαναφέραμε στοχεύουν και σε τέταρτο.

Για να φτάσει όμως ο Ολυμπιακός σε αυτό το επίπεδο, χρειάζεται να δαπανηθούν μεγάλα ποσά και ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης είναι αυτός που έχει οδηγήσει τους ερυθρόλευκους σε πολύ μεγάλες επιτυχίες. Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του Πειραιά έχει βάλει στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό 40 εκατ. ευρώ από το καλοκαίρι του 2010 μέχρι σήμερα.  Για να φτάσουν ομάδες του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού να διεκδικούν ευρωπαϊκά τρόπαια, χρειάζονται χρήματα και μάλιστα πολλά.

Σε μια πολύ δύσκολη οικονομικά περίοδο για την χώρα μας, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός βάζει κάθε χρόνο 4 εκατ. ευρώ για όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη ενώ κανείς δεν πρέπει να ξεχνά πως κάλυψε (το καλοκαίρι του 2010) τα χρέη που υπήρχαν ύψους 7 εκατ. ευρώ.

Ο Μαρινάκης θα συνεχίσει να είναι δίπλα σε όλες τις ομάδες του Ερασιτέχνη κι αυτό είναι που κάνει την ομάδα του λιμανιού έτοιμη να βάλει νέους στόχους για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Στόχους που έχουν να κάνουν και με κατακτήσεις περισσότερων ευρωπαϊκών τροπαίων καθώς ο Ολυμπιακός κοιτάζει ψηλά, με τον Μαρινάκη να εγγυάται το μέλλον όλων των τμημάτων.

Γίνεται εύκολα αντιληπτό πως για να κατακτήσει μια ομάδα τίτλους χρειάζεται και το ανάλογο μπάτζετ και ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι αυτός που βάζει τα χρήματα και στον Ερασιτέχνη, ώστε να πρωταγωνιστούν οι ερυθρόλευκοι σε όλα τα αθλήματα. Μια ματιά και μόνο άλλωστε στα τεράστια οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν άλλες ομάδες, φανερώνει πως ο Ολυμπιακός είναι σε δρόμο επιτυχιών επειδή ο Μαρινάκης έχει δώσει για τα τμήματα του Ερασιτέχνη, 40 εκατ. ευρώ.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν καταφέρει να πανηγυρίσουν την κατάκτηση 55 τίτλων από το 2010 μέχρι σήμερα και οι φίλαθλοι της ομάδας του Πειραιά έχουν κάθε λόγο να υπερηφανεύονται για τις τεράστιες επιτυχίες του Ολυμπιακού.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024