Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Περιφέρεια Αττικής ως… εχθρός του πολίτη

Η Περιφέρεια Αττικής ως… εχθρός του πολίτη

Για άλλη μια φορά όσοι ευθύνονται για την παρακμή του άλσους στο Πεδίον του Αρεως επιτίθενται σε εκείνους που αγωνίζονται για τη βελτίωση της κατάστασης

Διαβάζω την ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής με αφορμή την πρόσφατη εισαγγελική παρέμβαση για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το άλσος στο Πεδίον του Αρεως (χώρος ευθύνης της Περιφέρειας). Προσπερνώ τις αναλήθειες και ανακρίβειες του στιλ «οι προσπάθειες της Διοίκησης αποδίδουν: είτε πρόκειται για την επικείμενη επαναλειτουργία του Κτιρίου του Άλσους Οικονομίδη είτε για την αποκατάσταση υποδομών πρασίνου, τη φύλαξη και τον καθαρισμό ή για τη διοργάνωση δημόσιων πολιτιστικών εκδηλώσεων με τη σύμπραξη σημαντικών φορέων πολιτισμού».

Στέκομαι κυρίως στην ειρωνεία με την οποία αντιμετωπίζονται εκείνοι που αγωνίζονται για τη βελτίωση της τραγικής κατάστασης: «Προβλήματα φυσικά συνεχίζουν να υπάρχουν. Πλην όμως το Πάρκο δεν “ασπρίζει” και δεν “πρασινίζει” με μπατανόβουρτσες ή με επιχειρήσεις αυτοπροβολής ενόψει εκλογών.

Είναι φανερό ότι το έργο που γίνεται σήμερα στο Πεδίο του Άρεως ενοχλεί ορισμένους όψιμους αυτόκλητους υπερασπιστές του με σαφή πολιτική ατζέντα.

Επειδή ουδέν κρυπτόν, όλοι εκείνοι που κατά καιρούς παίζουν στα κανάλια και τα σόσιαλ μίντια τους “κατηγόρους – εισαγγελείς – δικαστές”, τώρα είναι υποχρεωμένοι να ανταποκριθούν στην έρευνα του εισαγγελικού λειτουργού, επωνύμως, μακριά από ανώνυμες υβριστικές και ψευδείς καταγγελίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μακριά από θεατρινισμούς και πολιτικαντισμούς».

Με τέτοια αντιμετώπιση, πολύ φοβάμαι πως ο μεγαλύτερος εχθρός όλων εμάς που μένουμε στην περιοχή και θλιβόμαστε για την απόλυτη υποβάθμισή της δεν είναι οι έμποροι ναρκωτικών που λυμαίνονται πλέον το άλσος, είναι το ίδιο το κράτος.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024