Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λάτιν επιθετικό κοιτάζει ο Ουζουνίδης

Λάτιν επιθετικό κοιτάζει ο Ουζουνίδης

Δύο περιπτώσεις Λατινοαμερικάνων φορ στη λίστα της ΑΕΚ

H AEK έχει βάλει για τα καλά μπροστά το θέμα του σέντερ φορ, αφού η συγκεκριμένη προσθήκη «καίει» τον νέο προπονητή, μετά την φυγή του Σέρχιο Αραούχο. Για τον επιθετικό ο Ουζουνίδης έχει δώσει ξεκάθαρο στίγμα έπειτα και από τις τελευταίες συσκέψεις που έχουν πραγματοποιηθεί, με το προφίλ του φορ που θα αποκτήσει η ΑΕΚ να έχει σε ένα μεγάλο βαθμό σχηματιστεί. Ο τεχνικός της Ένωσης αναζητά έναν στράικερ κινητικό, με μπόι έχει περισσότερο του 1.85, που θα διακρίνεται για την ικανότητά του στο ένας με έναν. Μιλάμε για έναν φορ δηλαδή που θα μπορεί να δημιουργήσει και μόνος του τις προϋποθέσεις για να σκοράρει, τεχνίτη και εκρηκτικό.

Τα παραπάνω στοιχεία συνήθως τα συναντάμε σε παίκτες που προέρχονται από την Λατινική Αμερική και φαίνεται πως το ενδιαφέρον της ΑΕΚ στρέφεται και εκεί. Σε παίκτες δηλαδή με ρίζες από την συγκεκριμένη αγορά, χωρίς απαραίτητα να αγωνίζονται εκεί τη δεδομένη στιγμή. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες δύο τέτοιες περιπτώσεις επιθετικών έχουν έρθει εσχάτως στο προσκήνιο και είναι μεταξύ εκείνων που «τσεκάρει» η ΑΕΚ για τη γραμμή κρούσης.

Αμφότεροι φαίνεται σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες να είναι παίκτες που κατάγονται από χώρα της Λατινικής Αμερικής, ωστόσο δεν αγωνίζονταν στην πατρίδα τους τη σεζόν που ολοκληρώθηκε. Με την ΑΕΚ να ψάχνει τις συγκεκριμένες υποθέσεις, πριν κάνει τις πρώτες τις επίσημες κινήσεις για το θέμα του φορ. Αφού κάτι τέτοιο ακόμα δεν έχει συμβεί.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024