Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ώρα τελικών με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (19:00)

Ώρα τελικών με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (19:00)

Παναθηναϊκός και Ολυμπιάκος πέφτουν στη «μάχη» των τελικών της Basket League, με την πρώτη αναμέτρηση να πραγματοποιείται στο ΟΑΚΑ (19:00)

Έτοιμοι για την τελική φάση της Basket League είναι οι δύο «αιώνιοι», καθώς για 13η συνεχόμενη χρονιά Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός έφτασαν σχεδόν δια περιπάτου στους τελικούς.

Ο πρωταθλητής Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, έχοντας εξασφαλίσει το πλεονέκτημα έδρας απέναντι στους «ερυθρόλευκους».

Το «τριφύλλι» κατάφερε να τερματίσει αήττητο την κανονική διάρκεια (26-0) και να συνεχίσει με δύο «σκούπες» στα πλέι οφ, ανεβάζοντας τις συνεχόμενες νίκες στις 31.

Προσθέτοντας και τις δύο νίκες στους περσινούς τελικούς, οι «πράσινοι» τρέχουν ένα αήττητο σερί 33 αγώνων, το οποίο αντικατοπτρίζει σε μεγάλο βαθμό την αγωνιστική τους κατάσταση.

Ο Τσάβι Πασκουάλ δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, με του παίκτες του να είναι έτοιμοι να πραγματοποιήσουν το «back to back».

Απόντες από το ρόστερ οι Ντένμον, Γκέιμπριελ και Πέιν που δεν «χώρεσαν» στην εξάδα των ξένων.

Να τελειώσει μια μέτρια χρονιά με τον καλύτερο τρόπο

Για επιστροφή στις επιτυχίες ελπίζει ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» μετά από μια χρονιά γεμάτη σκαμπανευάσματα θέλουν να επιστρέψουν στους τίτλους, καθώς μια δεύτερη συνεχόμενη χρονιά χωρίς τίτλο θα έφερνε έντονη «μουρμούρα» στο λιμάνι.

Έτσι οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου θα σημαδέψουν για την κατάκτηση του 13ου πρωταθλήματος, με μοναδικούς απόντες τους γνωστούς Αγραβάνη και Τιλί, αλλά και τον Τόμπσον που «κόπηκε» από το ρόστερ.

Sports in

«Με ένα όνειρο...» - Μυθική υποδοχή των νικητών, σε έκσταση οι φίλοι του Ολυμπιακού

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος βρίσκεται το in μαζί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που πήγαν να υποδεχθούν την αποστολή που τους έστειλε στον έβδομο ουρανό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024