Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Off-the-shoulders trend: Το απόλυτο comeback των 90’s

Off-the-shoulders trend: Το απόλυτο comeback των 90’s

Έφτασε επιτέλους το καλοκαίρι και είσαι έτοιμη να εκθέσεις το πιο θηλυκό και όμορφο κομμάτι του σώματός σου. Τους ώμους σου, με το απόλυτο trend του καλοκαιριού που δεν είναι άλλο από το στράπλες

Το ότι το βασιλικό νυφικό της Μέγκαν Μάρκλ δημιουργήθηκε σύμφωνα με την τελευταία τάση της μόδας το «off-the-shoulder» σου φαίνεται τυχαίο; Φυσικά και όχι! Κάτι ήξερε η πρώην ηθοποιός και νυν Δούκισσα του Σάσσεξ, η οποία έβγαλε στη σημαντικότερη μέρα της ζωής της, έξω τους ώμους.

Εκτός από τα νυφικά όμως, το στράπλες που μεσουρανούσε στα 90’s κάνει δυναμικό come back στην καθημερινότητά μας και υπόσχεται να σε επιβραβεύσει για την επιλογή σου.

Θα το δεις σε τοπ με στενή ή πιο χαλαρή γραμμή που μπορείς να συνδυάσεις με αέρινες παντελόνες ή μάξι φούστες για ένα πιο Boho look.

Μια άλλη εναλλακτική πρόταση είναι το στράπλες μάξι φόρεμα για πιο καθημερινή εμφάνιση ή στην πιο κοντή εκδοχή του για τις νυχτερινές βόλτες σου. Και φυσικά υπάρχει η λύση και της ολόσωμης φόρμας που είναι ένα total outfit.

Την off-the-shoulder τάση μπορείς να την  υποστηρίξεις από νωρίς το πρωί για τις ολοήμερες υποχρεώσεις  σου και θα βγεις κερδισμένη. Ο λόγος είναι πως θα σε βοηθήσει να μην αποκτήσεις το αντιαισθητικό σημάδι της τιράντας λόγω της έκθεσής σου στον ήλιο. Άρα δύο σε ένα. Στυλ και προστασία μαζί.

Το αξιοσημείωτο είναι ότι το συγκεκριμένο τρεντ προσαρμόστηκε και στα μαγιό, καθώς το στράπλες κόψιμο εμφανίζεται και εδώ με περίτεχνο τρόπο. Ολόσωμο με βολάν, μπικίνι στράπλες, με έναν ώμο ή με μίνιμαλ κοψίματα όπως ακριβώς τα μικροσκοπικά τοπ των 90’s.

Το κομψό αυτό τρεντ σε προ(σ)καλεί να βγάλεις τους μαυρισμένους -και χωρίς σημάδι- ώμους σου έξω, σε κοινή θέα και να εντυπωσιάσεις με την πιο θηλυκή και chic εκδοχή σου.

Σε όποια μορφή και αν το επιλέξεις είναι ιδανικό, το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι να μη φαίνεται το εσώρουχό σου και στην περίπτωση που έχεις μεγάλο στήθος να προσπαθήσεις να επιλέξεις ένα off-the-shoulder πιο ήσυχο και χωρίς πολύ όγκο.

Επιπλέον, υπάρχει και η ακόμη πιο σικ επιλογή του cold shoulder, που ναι μεν αφήνεις τους ώμους ακάλυπτους, αλλά δεν είναι εντελώς ανοιχτό το μπούστο.

Αυτή είναι η επικρατέστερη τάση για φέτος το καλοκαίρι, που εμείς ψηφίζουμε με τα μάτια κλειστά καθώς δεν υπάρχει κάτι καλύτερο για να είσαι απόλυτα σέξι αλλά με πολύ σικ τρόπο.

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024