Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέες αγωγές εναντίον του Γουάινσταιν για βιασμούς

Νέες αγωγές εναντίον του Γουάινσταιν για βιασμούς

Στη νέα αγωγή που κατατέθηκε στο ομοσπονδιακό δικαστήριο της Νέας Υόρκης ο Γουάινσταιν κατηγορείται για τον βιασμό το 2011 γυναίκας που είχε πάει να τον δει στη Νέα Υόρκη για να του πουλήσει ένα εργαλείο μάρκετινγκ

Τρεις ακόμη γυναίκες κατέθεσαν την Παρασκευή από κοινού αγωγή εναντίον του Χάρβεϊ Γουάινσταιν και των στούντιο Miramax και The Weinstein Company που του ανήκαν, στην οποία υπάρχει και μια νέα καταγγελία για βιασμό εναντίον του πρώην πανίσχυρου παραγωγού του Χόλιγουντ.

Στη νέα αγωγή που κατατέθηκε στο ομοσπονδιακό δικαστήριο της Νέας Υόρκης ο Γουάινσταιν κατηγορείται για τον βιασμό το 2011 γυναίκας που είχε πάει να τον δει στη Νέα Υόρκη για να του πουλήσει ένα εργαλείο μάρκετινγκ.

Οι δικηγόροι του Γουάινσταιν, ο Μπεν Μπράφμαν και ο Άλεξ Σπίρο, στη συνέχεια έπεισαν τη γυναίκα αυτή, που παρουσιάζεται ως Μελίσα Τόμσον, ότι εργάζονται για λογαριασμό των θυμάτων του, όπως αναφέρει η αγωγή. Με αυτό τον τρόπο κατάφεραν να πείσουν την Τόμσον να τους δώσει οπτικό και ακουστικό υλικό που αποδείκνυε τον βιασμό της.

Η δεύτερη γυναίκα, η Κέιτλιν Ντουλέινι, κατηγορεί τον Γουάινστιν ότι την απείλησε, της επιτέθηκε και την κράτησε παρά τη θέλησή της το 1996 στη σουίτα του ξενοδοχείου όπου διέμενε στη διάρκεια του Φεστιβάλ των Καννών. Η Ιταλίδα ηθοποιός Άζια Αρτζέντο κατηγορεί τον παραγωγό ότι τη βίασε στις Κάννες το 1997.

Τέλος η Λαρίσα Γκόμες αναφέρει ότι συναντήθηκε δύο φορές με τον Γουάινστιν και τη δεύτερη φορά, το 2000, την ανάγκασε να τον φιλήσει και της έπιασε το στήθος.

Οι δικηγόροι των εναγουσών κατηγορούν τον Γουάινσταιν ότι σε κάθε περιστατικό απειλούσε να καταστρέψει την καριέρα των γυναικών εναντίον των οποίων είχε επιτεθεί. Επίσης κατηγορούν τα στούντιο Miramax και The Weinstein Company ότι «διευκόλυναν» και συγκάλυψαν τη συμπεριφορά του.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024