Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Weekend στην βίλα του Ινγκλέσιας

Weekend στην βίλα του Ινγκλέσιας

Μπορεί οι λαοί της Ευρώπης να μην το έχουν καταλάβει και γι’ αυτό να μην έχουν βγει ακόμη πανηγυρίζοντας στους δρόμους, αλλά πού θα πάει…

Αναθάρρησαν στον ΣΥΡΙΖΑ με την πτώση της κυβέρνησης Ραχόι στην Ισπανία. Και αν κρίνει κάποιος από την εμπνευσμένη και παθιασμένη ανακοίνωση που εξέδωσαν, αισθάνονται περίπου σαν να έπεσε ο Φράνκο και να ξεκινά μία νέα δημοκρατική επανάσταση. Η οποία φυσικά θα εξαπλωθεί και θα πλημμυρίσει με ενθουσιασμό ολόκληρη την Ευρώπη.

Είναι εντυπωσιακό ότι το κόμμα που υπερασπίζεται το δικαίωμα του Πάνου Καμμένου να απολαμβάνει την χλιδή του Μονακό, εξακολουθεί να βλέπει με κάθε αφορμή το ηθικό έλλειμμα των πολιτικών του αντιπάλων.

Και να κάνει τόσο τολμηρά εντυπωσιακά λογικά άλματα, βλέποντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη να τα έχει βάψει μαύρα, επειδή έπεσε μία κυβέρνηση στην Ισπανία.

«Σήμερα είναι μια καλή μέρα για τους λαούς της Ευρώπης».

Με αυτήν την φράση ξεκινά η κομματική ανακοίνωση, που υπογράφεται από το μέλος της ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Μπουρνού, με αφορμή την πολιτική εξέλιξη στην Ισπανία (η οποία παρεμπιπτόντως ενδέχεται να δυσχεράνει ιδιαιτέρως την υλοποίηση κάθε επιδίωξης της ελληνικής κυβέρνησης).

Μπορεί οι λαοί της Ευρώπης να μην το έχουν καταλάβει και γι’ αυτό να μην έχουν βγει ακόμη πανηγυρίζοντας στους δρόμους, αλλά πού θα πάει…

Συνεχίζει η ίδια ανακοίνωση με τα εξής λόγια: «Εκφράζουμε την κατανόησή μας για το δράμα του κ. Μητσοτάκη, που έχει δει όσους στήριξε ένθερμα τον τελευταίο χρόνο (Φιγιόν, Μπερλουσκόνι, Ραχόι) να καταρρέουν είτε εκλογικά είτε υπό το βάρος πρωτοφανών σκανδάλων».

Αλλωστε όσοι στήριξε ο ΣΥΡΙΖΑ σάρωσαν. Όπως ο Μελανσόν στην Γαλλία, που δεν θέλει πλέον να ακούει για Τσίπρα και ΣΥΡΙΖΑ ή οι Podemos στην Ισπανία και η Linke στην Γερμανία.

Αυτό που περίμεναν στην Κουμουνδούρου ήταν ο σχηματισμός της νέας κυβέρνησης στην Μαδρίτη. Ανέμεναν ενδεχομένως και προσκλήσεις σε φιέστες.

Ή τουλάχιστον για ένα weekend στην βίλα του Ινγκλέσιας.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024