Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο τρίτος ήταν υποκείμενο γελοίο…

Ο τρίτος ήταν υποκείμενο γελοίο…

Να κινδυνεύουμε ως χώρα να ζήσουμε διπλωματικό επεισόδιο με το Ιράν γιατί η ΕΠΟ δεν μπορεί να διοργανώσει ένα φιλικό, είναι από τα άγραφα

Να δυσκολεύεσαι να διοργανώσεις τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος και να χρειάζεσαι την μισή δύναμη της Ελληνικής Αστυνομίας για να μη σκοτωθούν οι χούλιγκαν της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ ως Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία δεν σε τιμά, αλλά μπορώ και να το καταλάβω. Σε τελική ανάλυση ο πρόεδρος της ΕΠΟ Βαγγέλης Γραμμένος και οι συν αυτώ σύμβουλοι δεν έχουν και καμιά ιδιαίτερη πείρα διοργάνωσης τέτοιων παιγνιδιών.

Οι δε υπάλληλοι που έχουν μαζέψει στην ομοσπονδία είναι απόμαχοι δημοσιογράφοι οι περισσότεροι και  βρήκαν εκεί καταφύγιο – κάποιοι από ποδόσφαιρο δεν είχαν ιδέα κι ας όψεται η ρημάδα η κρίση.

Το να μην μπορείς να διαχειριστείς προβλήματα όπως αυτά με τη FIFA επίσης το κατανοώ: όταν θες δυο μεταφραστές για να σου εξηγήσουν τι σου γράφουν στις επιστολές που σου στέλνουν, τίποτα δεν είναι απλό. Αλλά να κινδυνεύουμε ως χώρα να ζήσουμε διπλωματικό επεισόδιο με το Ιράν γιατί η ΕΠΟ δεν μπορεί να διοργανώσει ένα φιλικό, είναι από τα άγραφα. Θα σας πω τις λεπτομέρειες της ιστορίας γιατί έχει πλάκα.

Διαβάστε εδώ ολόκληρο το άρθρο

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024