Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χρονοταξιδιώτης από το 6491 «αποκαλύπτει»: Υπάρχουν πλάσματα ανώτερα του ανθρώπου

Χρονοταξιδιώτης από το 6491 «αποκαλύπτει»: Υπάρχουν πλάσματα ανώτερα του ανθρώπου

Συγκεκριμένα, ο Όλιβερ δήλωσε ότι υπάρχουν «αμέτρητες» μορφές ειδών πιο εξελιγμένα από τους ανθρώπους, σε πλανήτες γύρω από τον κόσμο. Ερωτηθείς εάν υπάρχουν άλλες μορφές ζωής, είπε: «Ναι, αμέτρητες» και συνέχισε: «Εντάξει όχι και αμέτρητες, αλλά πολλές»

Ένας ταξιδιώτης του χρόνου, εν ονόματι Τζέιμς Όλιβερ, ο οποίος ισχυρίζεται πως «κόλλησε» στο 2018 όταν χάλασε η μηχανή του χρόνου του, προσπαθεί να δώσει απάντηση στις ερώτημα αν υπάρχει ζωή πέρα από το Γη.

Συγκεκριμένα, ο Όλιβερ δήλωσε ότι υπάρχουν «αμέτρητες» μορφές ειδών πιο εξελιγμένα από τους ανθρώπους, σε πλανήτες γύρω από τον κόσμο. Ερωτηθείς εάν υπάρχουν άλλες μορφές ζωής, είπε: «Ναι, αμέτρητες» και συνέχισε: «Εντάξει όχι και αμέτρητες, αλλά πολλές».

Βέβαια, συνέχισε λέγοντας: «Το ανώτερες είναι θέμα οπτικής. Η γάτα σου για παράδειγμα πιστεύει ότι είναι ότι πιο έξυπνο υπάρχει».

Όσον αφορά τη ζωή σε άλλου πλανήτες είπε: «Υπάρχουν και άλλα είδη και ορισμένα άτομα που είναι απίστευτα προικισμένα και πολύ έξυπνα».

όσον αφορά τη μετοίκηση του σε άλλους πλανήτες, δήλωσε πως η ανθρωπότητα στο μέλλον θα ανακαλύψει πολλούς απομακρυσμένους γαλαξίες και μάλιστα θα αποικίσει πολλούς πλανήτες.

«Βρίσκουμε καθημερινά νέους γαλαξίες και νέους πλανήτες. Το μεγαλύτερο μέρος τους είναι απλά τίποτα».

Ωστόσο, σε μια περίεργη προειδοποίηση, αποκαλύπτει όλα αυτά δεν έχουν έρθει χωρίς κόστος ότι, αφού μεταξύ των δια-πλανητικών ειδών έχουν ξεσπάσει πόλεμοι.

Βέβαια, για να μην ανησυχούμε για το μέλλον της ανθρωπότητας μας διαβεβαίωσε ότι οι συγκρούσεις έχουν επιλυθεί από ένα δια-πλανητικό κυβερνητικό όργανο γνωστό ως «Ομοσπονδία».

«Η Ομοσπονδία είναι εκεί ως ένα σκάφος διατήρησης της ειρήνης για να εξασφαλίσει ότι και οι δύο πλευρές θα πάρουν αυτό που χρειάζονται ο ένας από τον άλλο και θα εξασφαλίσουν μια ειρηνική μετάβαση ή ειρηνικές διαπραγματεύσεις».

Σε περίπτωση που είστε σκεπτικοί, να σας ενημερώσουμε ότι οι απαντήσεις του «επαληθεύτηκαν» από μια «μηχανή ανιχνευτή ψεύδους», ο οποίος επιβεβαίωσε του λόγου το αληθές!

Sports in

Βαγγέλης Μαρινάκης: «Ο Ολυμπιακός ήταν η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη – Γράψαμε ιστορία» (vid)

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού εξέφρασε τη χαρά του και την περηφάνια του για την κατάκτηση του Youth League από την Κ19 του πειραϊκού συλλόγου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024