Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
To «ΤΙΝΑΦΤΟΡΕ» του ΛεΜπρόν και... ο Βέγγος

To «ΤΙΝΑΦΤΟΡΕ» του ΛεΜπρόν και… ο Βέγγος

Οι Καβαλίερς έφτασαν στην... πηγή αλλά δεν ήπιαν νερό, γνωρίζοντας την ήττα από τους Ουόριορς με 124-114 στην παράταση, ωστόσο αυτό που ξεχώρισε ήταν η «γκάφα» του Τζέι Αρ Σμιθ στο τέλος της κανονικής διάρκειας του αγώνα

Οι Καβαλίερς έχασαν τη «χρυσή» ευκαιρία να «σπάσουν» την έδρα των Ουόριορς από τον πρώτο κιόλας αγώνα και μεγάλο μερίδιο ευθύνης… βαραίνει τον Τζέι Αρ Σμιθ.

Με το σκορ στο 107-106 υπέρ των «πολεμιστών», ο Τζορτζ Χιλ των «Καβς» κέρδισε φάουλ από τον Κλέι Τόμπσον και μαζί το δικαίωμα για δύο βολές. Ευστόχησε στην πρώτη και ισοφάρισε το σκορ, ωστόσο δεν βρήκε στόχο στη δεύτερη. Και τότε συνέβη η «γκάφα» που στιγμάτισε τον πρώτο τελικό…

Ο Τζέι Αρ Σμιθ «κατέβασε» το επιθετικό ριμπάουντ, νομίζοντας όμως πως οι Καβαλίερς έχουν το προβάδισμα στο σκορ, απομακρύνθηκε από το καλάθι τρέχοντας, με σκοπό να προστατεύσει τη μπάλα και να «τρέξει» το χρονόμετρο. Όταν κατάλαβε το σφάλμα του ήταν αργά, με τους «Καβς» να μην προλαβαίνουν να εκδηλώσουν ορθολογική επίθεση.

Στην παράταση το Κλίβελαντ «λύγισε», γνωρίζοντας την ήττα με 124-114, ενώ η «μυθική» εμφάνιση του ΛεΜπρόν Τζέιμς (51 π, 8 ριμ, 8 ασ) πήγε στράφι.

Από την πλευρά του, ο Τζέι Αρ Σμιθ θέλησε να υπερασπιστεί τον εαυτό του, σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα: «Προσπάθησα να βγάλω την μπάλα έξω για να εκτελέσουμε κάποιο σουτ. Το ήξερα πως είμαστε ισόπαλοι. Νόμιζα πως θα καλούσαμε τάιμ άουτ.

Η φωτογραφία του πρώτου τελικού, όπου ο ΛεΜπρόν Τζέιμς ντύνεται… Βιεϊρίνια και φωνάζει στον Τζέι Αρ Σμιθ: «ΤΙΝΑΦΤΟΡΕ»

Η επίμαχη φάση

Μέσα σε όλα αυτά και τον αναμφισβήτητα… εκνευριστικό τρόπο με τον οποίο ήρθε η ήττα για τους Καβαλίερς, ο Ενές Καντέρ έριξε περισσότερο αλάτι… στις πληγές της ομάδας του Τάιρον Λου. Πιο συγκεκριμένα, ο Τούρκος σέντερ των Νιου Γιορκ Νικς, θέλοντας να «τρολάρει» τους «Καβς», ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, βίντεο μικρής διάρκειας, στο οποίο ο Θανάσης Βέγγος χαστουκίζει με τη σειρά τις αδερφές του σε μια από τις θρυλικές ταινίες του. Το βίντεο συνοδεύει η λεζάντα: «Ζωντανά από τα αποδυτήρια των Καβς».

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024