Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δικογραφία σε βάρος μελών του ΕΣΡ για το «Game of Love»

Δικογραφία σε βάρος μελών του ΕΣΡ για το «Game of Love»

Σύμφωνα με ενημέρωση του ΕΣΡ, «τα μέλη του κλήθηκαν από τον πταισματοδίκη του 17ου Προανακριτικού Τμήματος Αθηνών να λάβουν γνώση της δικογραφίας που έχει σχηματισθεί εις βάρος τους αυτεπαγγέλτως για "ενδεχόμενη διάπραξη του αδικήματος παραβ. 'Αρθρου 259ΠΚ από κοινού και κατ' εξακολούθηση και να εξετασθούν ανωμοτί"».

Για δικογραφία σε βάρος τους σχετικά με «ενδεχόμενη διάπραξη του αδικήματος παραβ. Άρθρου 259ΠΚ από κοινού και κατ’ εξακολούθηση» ενημερώθηκαν την Παρασκευή τα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, τα οποία συνεδρίαζαν για να λάβουν απόφαση σχετικά με το τηλεοπτικό πρόγραμμα «Game of Love» του ΑΝΤ1, που ελέγχεται για την ποιότητά του.

Σύμφωνα με ενημέρωση του ΕΣΡ, «τα μέλη του κλήθηκαν από τον πταισματοδίκη του 17ου Προανακριτικού Τμήματος Αθηνών να λάβουν γνώση της δικογραφίας που έχει σχηματισθεί εις βάρος τους αυτεπαγγέλτως για «ενδεχόμενη διάπραξη του αδικήματος παραβ. ‘Αρθρου 259ΠΚ από κοινού και κατ’ εξακολούθηση και να εξετασθούν ανωμοτί»».

Η κλήση παρεδόθη στα μέλη του Συμβουλίου κατά την διάρκεια της προγραμματισμένης διάσκεψης για τη μελέτη του υπομνήματος και λήψη απόφασης σχετικά με την υπόθεση του προγράμματος του τηλεοπτικού σταθμού Ant1 «Game of Love».

Το Συμβούλιο, κατόπιν αυτού, υποχρεώθηκε να διακόψει τη διάσκεψη και να μην προχωρήσει στην ψηφοφορία σχετικά με τις κυρώσεις που τυχόν θα επιβάλλονταν, δεδομένου ότι οποιαδήποτε απόφαση θα ήταν εύκολο να προσβληθεί ως ληφθείσα υπό τη δαμόκλειο σπάθη της διώξεως.

Κύκλοι του Συμβουλίου εξέφραζαν την έκπληξή τους από την εισαγγελική ενέργεια, η οποία είχε ως άμεσο αποτέλεσμα να μη ληφθεί απόφαση για ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα, που ελεγχόταν για την ποιότητά του».

Τέλος, επισημαίνεται ότι «τα μέλη του Συμβουλίου εξουσιοδότησαν ιδιώτη δικηγόρο να αναλάβει την υπεράσπισή τους».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024