Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Με φλερτάρει ο σύντροφος της κολλητής μου

Με φλερτάρει ο σύντροφος της κολλητής μου

Να της το πω ή να το κρατήσω μυστικό;

Μπήκες άθελά σου σε μία κατάσταση που απλή δεν την λες. Έγινες η πέτρα του σκανδάλου αλλά όχι σε μία οποιαδήποτε ξένη σχέση. Ο φρέσκος σύντροφος της κολλητής σου σου κάνει ξεκάθαρο φλερτ κι εσύ βρίσκεσαι μπροστά σε ένα τρομακτικό δίλημμα. Να το πεις στην κολλητή σου που τους τελευταίους 3 μήνες πετάει στα ουράνια και να της το χαλάσεις ή να το κρατήσεις μέσα σου επτασφράγιστο μυστικό και να περιμένεις να δεις τι θα συμβεί; Αυτή η αγωνία σε τρώει νύχτα μέρα κι εσύ νιώθεις ενοχές αν και το φταίξιμο δεν είναι δικό σου.

Από πού πυροδοτήθηκε όλο αυτό; Θέλω να πω πώς σε φλερτάρει; Σου στέλνει ερωτικά μηνύματα τις νύχτες με αφιερώσεις από Βασίλη Καρρά; Φυλάει τσίλιες έξω από το σπίτι και εμφανίζεται μπροστά σου σαν το δράκο της γειτονιάς; Ή απλά σου κάνει like στο Instagram και νομίζεις ότι σε θέλει; Δεν είναι και τόσο αστείο γιατί υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που νομίζουν ότι δέχονται ολημερίς φλερτ αλλά στην πραγματικότητα δέχονται κάποια like στοργής και κατανόησης. Αλλά ας επιστρέψουμε στο πρόβλημά σου που δεν θέλουμε να διακωμωδήσουμε και ας υποθέσουμε ότι σου όντως σε φλερτάρει και σε φέρνει σε δύσκολη θέση. Πόσο κοντά είστε και πόσο άνετα νιώθεις να περνάς χρόνο μόνη σου μαζί του; ΑΝ μιλάμε για μία καινούρια σχέση, δεν είναι κάπως άβολο να βγαίνετε παρέα για ποτό χωρίς την παρουσία της κολλητής σου;

Τα γραπτά μένουν. Αν μιλάμε για τόσο έξυπνο άνθρωπο που σου στέλνει γραπτές εκδηλώσεις θαυμασμού, προφανώς και πρέπει να τα αποθηκεύεις, αχρείαστα να είναι. Σε περίπτωση που τεθεί το ερώτημα ‘ποιος από τους δύο φταίει περισσότερο’, οφείλεις να είσαι προετοιμασμένη και μάχιμη. Αν και είναι δυνατόν να βαραίνει περισσότερο η γνώμη του εδώ και 3 μήνες συντρόφου;

Να το πω ή να μην το πω; Πραγματικά κανείς δεν μπορεί να σου δώσει την απάντηση παρά μόνο εσύ. Αν κρίνεις ότι είναι κάτι αθώο που δεν έχει και τόση σημασία, καλύτερα να μην μιλήσεις και να την αφήσεις να ανακαλύψει μόνη της το είδος του συντρόφου της. Αν όμως είναι πιο επίμονο και σοβαρό, δεν είναι κάπως παράλογο να έρχεσαι εσύ σε δύσκολη θέση; Αν όντως είναι κολλητή σου και έχετε μία σχέση με γερές βάσεις, θα έπρεπε να μπορεί να αντέξει την αλήθεια από εσένα και να μην νιώθεις αμήχανα κάθε φορά που την βλέπεις επειδή της κρύβεις κάτι.

Ή μήπως να μιλήσεις πρώτα στον ίδιο; Δεν είναι κακή ιδέα και δεν ξέρω γιατί δεν την σκέφτηκα π0ρώτη πρώτη. Δεν χρειάζεσαι κανέναν να υπερασπιστεί τον εαυτό σου και να σε βγάλει από τη δύσκολη θέση. Αντιμετώπισε τον Καζανόβα μόνη σου και πες του ότι σε κάνει να νιώθεις πολύ άβολα και ότι δεν θα ήθελες τέτοιο σύντροφο για την κολλητή σου. Πού ξέρεις, μπορεί να σώσεις μία αμαρτωλή ψυχή. Ή μπορεί να φύγει μία ώρα αρχύτερα και να ησυχάσει το κεφάλι σας!

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024