Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σινεμά στα γρήγορα

Σινεμά στα γρήγορα

Τι να προσέξετε και τι όχι το Σαββατοκύριακο

ΑΞΙΖΟΥΝ

Η ληστεία (Money, Γαλλία, 2016).

Γκανγκστερικό δράμα του Γκέλα Μπαμπλουάνι, με τους Ενσάν Ροτιέ, Ζορζ Μπαμπλουανί κ.ά.. Το χρονικό μιας ληστείας κατά την διάρκεια μιας μόνο νύχτας σε καλοστημένο νεονουάρ που πατά στα ίχνη του Ζαν Πιερ Μελβίλ, του Αλέν Κορνό και του Ζοζέ Τζιοβανί * σκηνοθετών που έχουν διαπρέψει σε αστυνομικά- γκανγκστερικά δράματα αλλοτινών εποχών. Από τον σκηνοθέτη του cult “13 Tzameti”.

ΑΘΗΝΑ: ΑΣΤΟΡ – ΑΒΑΝΑ – ΑΕΛΛΩ – ΑΙΓΛΗ – ΛΑΟΥΡΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΑ – ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ – ΤΡΙΑ ΑΣΤΕΡΙΑ κ.α.

1945 (Ουγγαρία, 2017).

Δράμα εποχής του Φέρεντς Τόροκ με τους Πέτερ Ρούντολφ, Μπέντσε Τασνάντι κ.ά.. Μετά το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου οι κάτοικοι ενός χωριού της Ουγγαρίας ανησυχούν μήπως οι άρτι αφιχθέντες Εβραίοι που επέζησαν του Ολοκαυτώματος, διεκδικήσουν την περιουσία τους που οι πρώτοι καταπάτησαν. Στυλάτη, ασπρόμαυρη, μεθυστικά υποβλητική αλλά και πολύ επίκαιρη ταινία για ένα θέμα του οποίου την ύπαρξη όλοι γνωρίζουμε, αν και κανείς δεν μιλάει για αυτό.

ΑΘΗΝΑ: ΔΑΝΑΟΣ – ΔΙΑΝΑ – ΔΙΟΝΥΣΙΑ – ΚΗΦΙΣΙΑ κ.α. ΘΕΣ/ΚΗ: ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΝ

ΟΥΤΕ ΚΡΥΟ ΟΥΤΕ ΖΕΣΤΗ

Μετά την καταιγίδα (Adrift, ΗΠΑ, 2018).

Δραματική περιπέτεια του Μπαλτάζαρ Κορμάκουρ με τους Σεϊλίν Γούντλεϊ, Σαμ Κλάφλιν. Μυθοπλαστική αντιμετώπιση ενός αληθινού περιστατικού επιβίωσης στον Ειρηνικό στη δεκαετία του 1980. ΑΘΗΝΑ: ΑΙΓΛΗ ΖΑΠΠΕΙΟ –ΑΕΛΛΩ – ΨΥΧΙΚΟ – ΣΙΝΕ ΓΑΛΑΤΣΙ – ΝΑΝΑ – ΦΙΛΙΠ – ΖΕΑ – ΦΛΟΙΣΒΟΣ ODEON ΓΛΥΦΑΔΑ – ODEON STARCITY – ODEON STARCITY – ODEON ΙΛΙΟΝ – ΟΛΑ ΤΑ VILLAGE κ.α. ΘΕΣ/ΚΗ: ODEON ΠΛΑΤΕΙΑ – CINEMAONE κ.α.

Tully (ΗΠΑ, 2018).

Δραματική κομεντί του Τζέισον Ράιτμαν με την Σαρλίζ Θερόν στον ρόλο μιας μάνας που έχει σιχαθεί τη ζωή της και αναζητεί τρόπους να ανασάνει και να συμφιλιωθεί με τον εαυτό της. ΑΘΗΝΑ: ΟΛΑ ΤΑ VILLAGE – AEΛΛΩ – ΝΑΝΑ – ΑΘΗΝΑΙΑ – ΑΙΓΛΗ ΧΑΛΑΝΔΡΙ – ΣΙΝΕ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΣΙΝΕ ΠΑΡΙ κ.α. ΘΕΣ/ΚΗ: VILLAGE COSMOS – ΕΛΛΗΝΙΣ – ΠΑΝΟΡΑΜΑ κ.α.

24 ώρες προθεσμία (24 Hours to Live, Νότιος Αφρική/ΗΠΑ/Κίνα, 2017).

Περιπέτεια του του Μπράιν Σμρζ όπου μέσω ενός πειράματος (το οποίο δεν είναι και τόσο πιστευτό) ένας πρώην στρατιωτικός, νυν επαγγελματίας δολοφόνος (Ιθαν Χοκ) ανασταίνεται και με νέο χρόνο ζωής 24 ώρες προσπαθεί να μάθει τι συνέβη και τον… σκότωσαν. ΑΘΗΝΑ: VILLAGE MALL – VILLAGE ΡΕΝΤΗ – VILLAGE ΦΑΛΗΡΟ – ODEON STARCITY – ΝΑΝΑ κ.α. ΘΕΣ/ΚΗ: VILLAGE COSMOS

ΑΦΗΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

Ο γιατρός βλάπτει σοβαρά την υγεία (Knock, Γαλλία, 2017).

Κομεντί της Λορέν Λεβί με τον Ομάρ Σι σε ρόλο απατεώνα που παριστάνει τον γιατρό. Ελεύθερη, άστοχη και σχεδόν καθόλου αστεία διασκευή του θεατρικού έργου του Ζιλ Ρομέν.

ΑΘΗΝΑ: ΧΛΟΗ – ΛΙΛΑ – ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ – ΔΑΦΝΗ – ΚΗΦΙΣΙΑ κ.α. ΘΕΣ/ΚΗ: ΚΟΛΟΣΣΑΙΟΝ

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024