Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αντιμέτωπος με κατηγορίες σεξουαλικής παρενόχλησης ο K. Raikkonen

Αντιμέτωπος με κατηγορίες σεξουαλικής παρενόχλησης ο K. Raikkonen

Κατηγορίες που συνδέουν τον K. Raikkonen με περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, αναγκάζοντας τον Φιλανδό πιλότο της Ferrari να καταγγείλει στις καναδικές αρχές την προσπάθεια εκβιασμού του.

Έναν ακόμη… πονοκέφαλο φαίνεται πως απέκτησε ο K. Raikkonen, ο οποίος αναγκάστηκε να καταγγείλει στις καναδικές αρχές την απόπειρα εκβιασμού του από μια γυναίκα η οποία ισχυρίζεται πως ο Φιλανδός πιλότος της Ferrari την παρενόχλησε σεξουαλικά.

Η καναδικής καταγωγής γυναίκα ισχυρίζεται ότι το 2016 ο K. Raikkonen, εβρισκόμενος σε κατάσταση μέθης, την παρενόχλησε σεξουαλικά στο μπαρ στο οποίο εκείνη εργαζόταν.

Στις 23 Μαΐου η πλευρά του K. Raikkonen έλαβε επιστολή με την οποία η συγκεκριμένη γυναίκα απειλούσε να δημοσιοποιήσει την υπόθεση εκτός κι αν ο Φινλανδός πιλότος κατέβαλε ένα σεβαστό χρηματικό ποσό.

Με δεδομένο ότι ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2007 αρνείται τις κατηγορίες, οι νομικοί του εκπρόσωποι κατήγγειλαν στις καναδικές αρχές την προσπάθεια εκβιασμού του.

Όπως όλα δείχνουν η υπόθεση θα καταλήξει στις αίθουσες των δικαστηρίων, καθώς το ενδεχόμενο συμβιβασμού ανάμεσα στις δύο πλευρές έχει πλέον απομακρυνθεί.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024