Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ρολάν Γκαρός: Στον 3ο γύρο η Σάκκαρη, διεκόπη ο αγώνας του Τσιτσιπά

Ρολάν Γκαρός: Στον 3ο γύρο η Σάκκαρη, διεκόπη ο αγώνας του Τσιτσιπά

Πανηγυρική πρόκριση της Μαρίας Σάκκαρη στον 3ο γύρο του Ρολάν Γκαρός μετά την επικράτησή της επί της Κάρλα Σουάρεθ Ναβάρο με 2-0 σετ. Ο αγώνας του Στέφανου Τσιτσιπά κόντρα στον Ντόμινικ Τιμ διεκόπη λόγω περιορισμένης ορατότητας

Ακόμα μία εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε η Μαρία Σάκκαρη, επικρατώντας της 29χρονης Ισπανίδας Κάρλα Σουάρεθ Ναβάρο (νο 23 στην παγκόσμια κατάταξη) με 2-0 σετ. Με τη νίκη αυτή, έφτασε στον τρίτο γύρο του Ρολάν Γκαρός.

Η Ελληνίδα τενίστρια βρέθηκε πίσω στο πρώτο σετ με 4-2 και στη συνέχεια με 5-3, ωστόσο ανέτρεψε την κατάσταση και κατάφερε να το κερδίσει με 7-5. Στο δεύτερο, η Σάκκαρη επικράτησε πολύ πιο εύκολα με 6-3 και προκρίθηκε.

Στον τρίτο γύρο της διοργάνωσης θα βρεθεί αντιμέτωπη με την 21χρονη Ρωσίδα Ντάρια Καζάτκινα (νο 14), η οποία νίκησε με 2-0 σετ (6-3, 6-3) την 32χρονη Βελγίδα Κίρστεν Φλίπκενς (νο 65).

Με την πρόκριση αυτή, η Σάκκαρη έχει φτάσει στον τρίτο γύρο όλων των Grand Slam (Αυστραλιανό όπεν, Γουίμπλεντον, Αμερικανικό όπεν, Ρολάν Γκαρός), καταφέρνοντας κάτι που μόνο η Λένα Δανιηλίδου έχει πετύχει από ελληνικής πλευράς.

Διεκόπη ο αγώνας του Τσιτσιπά

Τη δική του «μάχη» στον δεύτερο γύρο του Ρολάν Γκαρός δίνει και ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο αγώνας του 20χρονου Έλληνα τενίστα με τον Αυστριακό Ντόμινικ Τιμ (νο 8) διεκόπη λόγω περιορισμένης ορατότητας.

Ο Τιμ πήρε το πρώτο σετ με 6-2 , ο Τσιτσιπάς απάντησε στο δεύτερο σετ επίσης με 6-2, ωστόσο ο Αυστριακός πήρε ξανά τα ηνία του αγώνα κερδίζοντας το τρίτο σετ με 6-4. Στο σημείο αυτό διεκόπη ο αγώνας από τους διοργανωτές και θα συνεχιστεί σήμερα (31/5) το μεσημέρι.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024