Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ανδρέας Ποττάκης: Έρχονται χειρότερες μέρες για τους ασφαλισμένους

Ανδρέας Ποττάκης: Έρχονται χειρότερες μέρες για τους ασφαλισμένους

Ο Συνήγορος του Πολίτη μιλάει για τα έργα και τις ημέρες της Ανεξάρτητης Αρχής, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες και την επόμενη μέρα σε Ασφαλιστικό και Προσφυγικό

Είναι ο θεματοφύλακας των δικαιωμάτων μας τόσο στον δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα. Με τη διαμεσολάβησή του στον κλάδο υγείας εξασφαλίστηκαν επιστροφές στους πολίτες πάνω από 400 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Συνήγορος του Πολίτη συμπλήρωσε ήδη 20 χρόνια δημιουργικής παρουσίας. Με εύστοχες μάλιστα πρωτοβουλίες υπέρ του δοκιμαζόμενου από την κρίση πολίτη, ο Συνήγορος του Πολίτη Ανδρέας Ποττάκης ξεδιπλώνει τα έργα και τις ημέρες της Ανεξάρτητης Αρχής, της οποίας ηγείται τα τελευταία δύο χρόνια.

Αναφερόμενος στις τεράστιες καθυστερήσεις στην απονομή των συντάξεων, μιλάει για έλλειψη σχεδιασμού και λειτουργικότητας του νέου ασφαλιστικού φορέα (ΕΦΚΑ), προβλέποντας ότι έρχονται χειρότερες μέρες για τους ασφαλισμένους.

Χαρακτηρίζει κρίσιμη την κατάσταση στα νησιά που φιλοξενούν πρόσφυγες και καλεί την κυβέρνηση να αποφορτίσει τα hotspots λέγοντας ότι οι άμεσοι και οι δυνητικοί κίνδυνοι είναι πολύ μεγάλοι. «Χάθηκε πολύτιμος χρόνος καθώς δεν υπήρξε σχέδιο αλλά ένας πανικός».

Ολόκληρη τη συνέντευξη μπορείτε να τη διαβάσετε εδώ:

Sports in

Περίπατος και τώρα… Σέλτικς για τους Χιτ (112-91, vid)

Οι Μαϊάμι Χιτ επικράτησαν των Σικάγο Μπουλς με 112-91 και εξασφάλισαν το τελευταίο εισιτήριο για τα play off της Ανατολής, όπου θα αντιμετωπίσουν τους Σέλτικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024