Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συμβουλές για την οργάνωση του ταξιδιού σας

Συμβουλές για την οργάνωση του ταξιδιού σας

Τα ταξίδια λίγο - πολύ αρέσουν σε όλους. Βέβαια, όσο ωραία και απολαυστικά κι αν είναι, χρειάζονται καλή οργάνωση

Τα ταξίδια λίγο – πολύ αρέσουν σε όλους. Βέβαια, όσο ωραία και απολαυστικά κι αν είναι, χρειάζονται καλή οργάνωση, αλλιώς κινδυνεύουμε είτε να μην περάσουμε καλά, να μην το ευχαριστηθούμε.

Πάμε να δούμε, λοιπόν, τι πρέπει να προσέξουμε όταν οργανώνουμε ένα ταξίδι για να περάσουμε όσο καλύτερα γίνεται χωρίς να ξοδέψουμε μια μικρή περιουσία.

1. Προορισμός: Επιλέγεις το μέρος που θέλεις να επισκεφτείς. Θέλεις να είναι κάπου στην Ευρώπη; Θέλεις να είναι ταξίδι υπερατλαντικό; Θέλεις να πας κάπου για ξεκούραση ή κάπου για να βιώσεις περιπέτειες; Βήμα πρώτο, λοιπόν, να καταλήξεις σε έναν – δυο επιθυμητούς προορισμούς.

2. Ημερομηνίες: Δες πότε θέλεις και μπορείς να πας. Αφού τσεκάρεις ότι είσαι εντάξει με την άδεια από τη δουλειά σου, ξεκίνα να ψάχνεις.

3. Εύρεση πτήσεων: Κάνε την έρευνά σου σε αεροπορικές εταιρείες και έχε το νου σου για προσφορές. Μπορείς να απευθυνθείς και σε ταξιδιωτικό γραφείο, για να πάρεις προσφορά για πτήσεις και ξενοδοχείο.

4. Διαμονή: Αφού επιβεβαιώσεις τις ημερομηνίες σου, ξεκίνα να ψάχνεις για διαμονή. Πολλές οι επιλογές, ανάλογα με το τι ψάχνεις και ανάλογα φυσικά το budget σου.

5. Δείτε τις καιρικές συνθήκες: Οι καιρικές συνθήκες είναι ένας παράγοντας που μπορεί να ακυρώσει το ταξίδι σας. Βεβαιωθείτε ότι οι συνθήκες είναι βέλτιστες και καλές κι έτσι δεν θα έχετε απρόοπτα κατά το ταξίδι σας. Είναι ό,τι χειρότερο να ακυρώνεται η πτήση σας λόγω καιρικών συνθηκών.

6. Αποφύγετε τις ημερομηνίες υψηλής ζήτησης: Είναι κοινό μυστικό ότι μερικές ημερομηνίες τα αεροπορικά εισιτήρια – και όχι μόνο – είναι πιο ακριβά απ’ ότι τις άλλες ημέρες. Αυτό γίνεται λόγω υψηλής ζήτησης καθώς μπορεί να είναι κάποια αργία, κάποιο τριήμερο,κ.ο.κ. Όσο πιο κοντά στην ημέρα της αναχώρησης, τόσο πιο ακριβά θα είναι τα αεροπορικά εισιτήρια.

Sports in

Οι δύο παίκτες της Premier League που κατηγορούνται για βιασμό αποβλήθηκαν από την ομάδα τους

Οι δύο ποδοσφαιριστές που συνελήφθησαν για βιασμό, αποβλήθηκαν από την ομάδα που αγωνίζονται.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024