Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Οι ΗΠΑ είναι «έτοιμες» για την ιστορική συνάντηση

Οι ΗΠΑ είναι «έτοιμες» για την ιστορική συνάντηση

Οποτες και αν γίνει η πολυαναμενόμενη συνάντηση κορυφής ανάμεσα στον αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τον βορειοκορεάτη ηγέτη Κιμ Γιονγκ Ουν, ο Λευκός Οίκος είναι «έτοιμος», σύμφωνα με την εκπρόσωπο της αμερικανικής προεδρίας.

Η προεδρία των ΗΠΑ είναι «έτοιμη» για τη διεξαγωγή της συνόδου κορυφής ανάμεσα στον Ντόναλντ Τραμπ και τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν στη Σιγκαπούρη, στις 12 Ιουνίου.

Πρόκειται για την ημερομηνία που ορίστηκε αρχικά, πριν ο αμερικανός πρόεδρος ανακοινώσει ότι ακυρώνει την ιστορική συνάντηση και κατόπιν αλλάξει ξανά γνώμη, δήλωσε η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Σάρα Χάκαμπι Σάντερς την Τρίτη.

«Ο πρόεδρος (των ΗΠΑ Τραμπ) θεωρεί ότι οι συνεχιζόμενες συνομιλίες πάνε πολύ καλά (…) και ότι οι συναντήσεις που λαμβάνουν χώρα αυτή την εβδομάδα (…) οπωσδήποτε είναι ενδείξεις προόδου», είπε η Σάντερς σε δημοσιογράφους επί του προεδρικού αεροσκάφους εν πτήσει προς το Νάσβιλ του Τενεσί.

«Θα είμαστε έτοιμοι εάν λάβει χώρα στις 12 Ιουνίου. Ασφαλώς, θα είμαστε έτοιμοι αν αυτή (η σύνοδος), για κάποιο λόγο, λάβει χώρα σε μεταγενέστερη ημερομηνία – θα είμαστε έτοιμοι και γι’ αυτό», πρόσθεσε η εκπρόσωπος της αμερικανικής προεδρίας.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024