Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κόψε τα μαλλιά σου α λα γκαρσόν όπως μοντέλα και celebrities

Κόψε τα μαλλιά σου α λα γκαρσόν όπως μοντέλα και celebrities

Great Gatsby, Ghost, V for Vendetta είναι μερικές μόνο ταινίες που υποστήριξαν την τάση με τα κοντά μαλλιά, που σήμερα οι περισσότερες celebrities και μοντέλα υιοθετούν

Η τάση για τα κοντά μαλλιά εδραιώθηκε επίσημα στα 60’s με πρώτη διδάξασα την Twiggy που χαρακτήρισε μία ολόκληρη εποχή με το κοντό μαλλί της και τις τεράστιες βλεφαρίδες της.

Έπειτα ακολούθησαν στα 90’s η Demi Moore και η Dolores O’Riordan που έκαναν τη δική τους επανάσταση με το «αγορίστικο» hair look και στα Millenium η Natalie Portman που το κράτησε για λίγο ακόμα μετά τον ρόλο της στο «V for Vendetta».

Όμως το κοντό μαλλί ήταν «καταδικασμένο» να περάσει στην πιο σέξυ και θηλυκή πλευρά του από  τη στιγμή που το υιοθέτησε η Scarlett Johansson, η οποία το διατηρεί μέχρι και σήμερα.

Η τάση που αγαπήθηκε από τολμηρές celebrities, έχει επανέλθει δυναμικά και φέρνει μαζί της πολλές παραλλαγές και στα μήκη αλλά και στα χρώματα.

Η εκσυγχρονισμένη εκδοχή του κοντού θέλει τη γυναίκα να το προσαρμόζει στα δικά της δεδομένα και γούστα, μιας που μπορεί να το υποστηρίξει γυναίκα κάθε ηλικίας.

Με αφέλειες ή με φράντζα , ασύμμετρα ή φιλαριστά, ξανθά, καστανά ή ροζ, όμπρε ή με ανταύγειες, κυματιστά ή ίσια. Ότι κι αν επιλέξεις να είσαι σίγουρη ότι δεν θα περάσεις απαρατήρητη.

Με πολύ απλό styling και έναν καλό κομμωτή, το κοντό μαλλί είναι σίγουρα η νέα –και βολική- τάση που τείνει να γίνει εθιστική. Και έχει πολλά θετικά.

Γλιτώνεις τα έξοδα του κομμωτηρίου και κάνεις οικονομία για τις επόμενες διακοπές. Εξοικονομείς χρόνο και ετοιμάζεσαι ακόμα και στο παρά πέντε. Δεν ταλαιπωρείσαι στην παραλία, στα νησιά, στη μηχανή του φίλου σου και στο κάμπριο αυτοκίνητο όταν φυσάει πολύ και δεν έχεις μακριά μαλλιά να σε ενοχλούν. Σου δίνουν τύπο και προσωπικότητα ενώ παράλληλα τονίζουν τα χαρακτηριστικά σου αν κάνεις ιδιαίτερο μακιγιάζ.

Το πιο cool hair trend, ταιριάζει σε κάθε ηλικία και σχήμα προσώπου, ενώ αποτελεί την κατάλληλη επιλογή αν θες να «ξεκουράσεις» τα μαλλιά σου από τα πολλά κομμωτήρια και αξεσουάρ, αλλά και για να έχεις ένα σέξυ και ανέμελο στυλ πριν και μετά την παραλία φέτος το καλοκαίρι.

Μη διστάζεις λοιπόν γίνε και εσύ το νέο απόλυτο it girl που λατρεύει ο φακός, όπως ακριβώς η Zoe Kravitz και η Cara Delevigne που ξεχειλίζουν από δυναμισμό και αυτοπεποίθηση.

Sports in

«Κοκκινίζει» το «Βίλα Παρκ»: Πόσα εισιτήρια θα πάρει ο Ολυμπιακός…

Τα εισιτήρια που θα πάρει ο Ολυμπιακός για τον εκτός έδρας ημιτελικό με την Άστον Βίλα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024