Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο Ζιντάν είναι έτοιμος για μυθικό ρεκόρ

Ο Ζιντάν είναι έτοιμος για μυθικό ρεκόρ

H παρουσία του Ζιντάν στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης, έχει παίξει σημαντικό ρόλο στην κατάκτηση των τριών συνεχόμενων Τσάμπιονς Λιγκ

Όταν η Ρεάλ Μαδρίτης αποφάσισε την πρόσληψη του Ζινεντίν Ζιντάν στην τεχνική της ηγεσία, πολλοί είχαν μιλήσει για επιλογή με τεράστιο ρίσκο. Κάποιοι άλλοι θεώρησαν πως ο Γάλλος θα ήταν μια προσωρινή λύση για τον πάγκο των μερένχες. Κάτι σαν… υπηρεσιακός τεχνικός που λέμε και στην Ελλάδα.

Ο υπηρεσιακός προπονητής λοιπόν έχει μείνει τρία χρόνια στον πάγκο των μαδριλένων και μπορεί να μείνει και τέταρτο. Όλα είναι πιθανά. Το σίγουρο πάντως είναι πως έχοντας κατακτήσει τρία Τσάμπιονς Λιγκ είναι έτοιμος για να γράψει ιστορία. Ο Γάλλος τεχνικός έχει καταφέρει αυτό που κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί, όταν αναλάμβανε τα ηνία της «βασίλισσας».

Και είναι ξεκάθαρο πως η παρουσία του Ζιντάν στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης, έχει παίξει σημαντικό ρόλο στην κατάκτηση των τριών συνεχόμενων Τσάμπιονς Λιγκ. Ένα επίτευγμα φανταστικό, καθώς όλοι αναγνωρίζουν τις δυσκολίες στην προσπάθεια κατάκτησης του συγκεκριμένου τροπαίου.

Ο Ζιντάν είναι ακόμα στο ξεκίνημα της προπονητικής του καριέρας. Απλά πρόκειται για μία καριέρα που ξεκίνησε από την κορυφή και θα συνεχιστεί προς τα…κάτω. Όσο και αν δεν συμπαθεί κάποιος την Ρεάλ Μαδρίτης, οφείλει να αναγνωρίσει πως είναι η ομάδα με τα 13 Κύπελλα πρωταθλητριών. Κι αυτό λέει πολλά.

Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν ο Ζιντάν θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν στον πάγκο της ισπανικής ομάδας. Μπορεί να μείνει διεκδικώντας με την «βασίλισσα» την κατάκτηση του τέταρτου συνεχόμενου Τσάμπιονς Λιγκ. Μπορεί ν’ αναζητήσει μια νέα πρόκληση στην καριέρα του.

Όπως και να’ χουν πάντως τα πράγματα η ουσία είναι μία. Ο Ζιντάν είναι σε ηλικία 45 ετών ένας από τους πλέον επιτυχημένους προπονητές στην ιστορία του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Όχι ένας από τους καλύτερους, αλλά ένας από τους πλέον επιτυχημένους. Κι αυτό γιατί ανάμεσα στις δύο κατηγορίες υπάρχει πολύ μεγάλη απόσταση.

Αυτό όμως δεν φαίνεται ν’ απασχολεί τον Ζιντάν, ο οποίος είναι σε θέση να κατακτήσει και…διψήφιο αριθμό βαρύτιμων τροπαίων αν συνεχίσει σε ρυθμούς Ρεάλ Μαδρίτης. Μπορεί να το δοκιμάσει στην πατρίδα του αν αληθεύουν οι πληροφορίες για την Παρί Σεν Ζερμέν. Θα δείξει.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024