Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ξέμεινες από ενυδατική; Φτιάξε μόνη σου

Ξέμεινες από ενυδατική; Φτιάξε μόνη σου

Οι ρυθμοί της δουλειάς είναι καταιγιστικοί και εσύ παραμελείς το σημαντικότερο πράγμα, την υγεία και το δέρμα σου. Αν λοιπόν ξεχνάς να βάλεις την ενυδατική σου υπάρχουν γύρω σου λύσεις για να δώσεις στο πρόσωπό σου την ενυδάτωση που χρειάζεται.

Είσαι από ραντεβού σε ραντεβού και από meeting σε meeting? Μένεις στο γραφείο πάνω από 10 ώρες? Φεύγεις βιαστικά από το σπίτι σου και ξεχνάς την ενυδατική σου?

Αν ισχύουν όλα τα παραπάνω, τότε αρχικά θέλεις σίγουρα βιταμίνες αλλά κυρίως μία γρήγορη λύση που θα αντικαταστήσει την ενυδάτωση που χρειάζεται το πρόσωπό σου.

Αγόρασε ή δανείσου από έναν συνάδελφό σου ένα μήλο και λίγο μέλι. Το μήλο περιέχει πολλές βιταμίνες, μεταλλικά στοιχεία και αρκετή υγρασία, ενώ το μέλι, το οποίο στη συντριπτική του πλειοψηφία περιέχει φρουκτόζη και γλυκόζη είναι ένα εξαιρετικό υλικό που χρησιμοποιείται σε συχνά σε ποικίλες σπιτικές ενυδατικές κρέμες προσώπου και μαλλιών.

Πως θα το χρησιμοποιήσεις? Προσπάθησε να πολτοποιήσεις τα υλικά και έπειτα άπλωσέ τα στο πρόσωπό σου.

Ξέπλυνε με δροσερό νερό και επανεμφανίσου στο γραφείο πιο φρέσκια από ποτέ και πλήρως ενυδατωμένη.

Άλλη μία λύση είναι να βάλεις λίγη βαζελίνη. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχεις στην τσάντα σου. Η κλασική βαζελίνη καταπραύνει το δέρμα από ερεθισμούς και κρατάει την υγρασία στο πρόσωπό σου. Αφού έχεις πλύνει το πρόσωπό σου άπλωσε λίγη ποσότητα όσο είναι ακόμα νωπό και κάνε μασάζ να απλωθεί παντού για να μη γυαλίζει.

Μία τρίτη λύση είναι να βάλεις λίγο φυσικό ελαιόλαδο. ΝΑΙ ελαιόλαδο! Είναι τόσο θρεπτικό και βοηθά στην ελαστικότητα του δερματος αφήνοντας μία απαλή και μεταξένια λάμψη δίνοντας την απαραίτητη ενυδάτωση που έχει ανάγκη το πρόσωπό σου.

Χωρίς δικαιολογίες πια, βοήθησε με φυσικά υλικά το πρόσωπό σου να μην ξηραίνεται καθόλη τη διάρκεια της ημέρας και να το διατηρείς φρέσκο, λαμπερό και ενυδατωμένο.

Extra Tip: Για περισσότερη ενυδάτωση και προστασία του οργανισμού σου μην ξεχνάς να καταναλώνεις τουλάχιστον 8 ποτήρια νερό την ημέρα!

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024