Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΑΕΚ και Ουζουνίδης, ένα βήμα παρακάτω

ΑΕΚ και Ουζουνίδης, ένα βήμα παρακάτω

Η Ένωση μπαίνει σε μια νέα εποχή, αλλάζοντας σελίδα. Δίνοντας τα κλειδιά της ομάδας σε έναν άνθρωπο το έργο του οποίου έχει καταγραφεί και κρίνεται ως απόλυτα πετυχημένο

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έπιασε ήδη δουλειά, βάζοντας μπροστά τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ΑΕΚ ενόψει της νέας σεζόν. Με τον ίδιο να έχει ιδιαίτερα ενεργό ρόλο σε αυτό το κομμάτι, μιας και ήδη έχει ρίξει στο τραπέζι και τις πρώτες προτάσεις.

Η Ένωση μπαίνει σε μια νέα εποχή, αλλάζοντας σελίδα. Δίνοντας τα κλειδιά της ομάδας σε έναν άνθρωπο το έργο του οποίου έχει καταγραφεί και κρίνεται ως απόλυτα πετυχημένο. Η ΑΕΚ πήγε σε μια επιλογή που δείχνει να μην εμπεριέχει ιδιαίτερο ρίσκο.

Ο Ουζουνίδης είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας, ξέρει να δημιουργεί ομάδες που έχουν το δικό τους στιλ και χαρακτήρα και αυτό θα επιδιώξει να πετύχει και στην ΑΕΚ. Έχοντας για πρώτη φορά στην καριέρα του τέτοιες συνθήκες εργασίες.

Το κλαμπ βρίσκεται στα καλύτερά του, έχει μόλις κατακτήσει το πρωτάθλημα και παράλληλα η διοίκηση του παρέχει τα εχέγγυα και την εμπιστοσύνη που χρειάζεται. Συστατικά που σε πρώτη ανάγνωση δείχνουν αρκετά, για να κάνουν η ΑΕΚ και ο Ουζουνίδης από κοινού το βήμα παραπάνω που αναζητούν.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024