Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ζιντάν: Ζούμε για αυτές τις στιγμές

Ζιντάν: Ζούμε για αυτές τις στιγμές

«Είμαστε ευτυχισμένοι που βρισκόμαστε εδώ και ζούμε όλο αυτό»

Η ιστορία του ποδοσφαίρου γράφεται όπως ακριβώς την έγραψαν και στο Κίεβο ο Ζινεντίν Ζιντάν και οι ποδοσφαιριστές του. Η Ρεάλ Μαδρίτης κατέκτησε για 3η συνεχόμενη φορά τον τίτλο του Champions League, υπό την καθοδήγηση του Γάλλου προπονητή και αυτός σε πελάγη ευτυχίας δήλωσε μετά το τέλος του τελικού:

«Είμαστε ευτυχισμένοι που βρισκόμαστε εδώ και ζούμε όλο αυτό. Θέλουμε να απολαύσουμε την χαρά και την στιγμή και αυτό που πετύχαμε. Γράψαμε ιστορία. Ζούμε γι’ αυτές τις στιγμές και γι’ αυτά τα συναισθήματα. Είναι πολύ όμορφο αυτό που νιώθουμε και πραγματικά δεν έχω λόγια να το περιγράψω. Είναι αυτό που έχει αυτή η ομάδα. Ταλέντο και δουλειά. Ελπίζαμε να πάνε όλα καλά. Τα καταφέραμε πάλι».

Για τον ίδιο τον αγώνα τόνισε: «Εμείς αυτό που είχαμε στο μυαλό μας, ακόμη και μετά την ισοφάριση, ήταν το πώς θα βγάλουμε φάση για γκολ. Όταν μπαίνει αλλαγή ο Μπέιλ και κάνει αυτά που είδατε, πώς να μην χαιρόμαστε; Η παρουσία του Μπέιλ ήταν εξαιρετικά σημαντική, όπως είχε συμβεί με τον Κριστιάνο στο Τορίνο».

Σε ερώτηση για την δήλωση που έκανε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, απάντησε: «Δεν το σκεφτόμαστε αυτό τώρα. Σκεφτόμαστε μόνο τι πετύχαμε. Θα δούμε τι θα γίνει».

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024