Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΑΝΕΛ: Ο Κυρ.Μητσοτάκης βαφτίζει τις απολύσεις στο Δημόσιο ...μετακινήσεις

ΑΝΕΛ: Ο Κυρ.Μητσοτάκης βαφτίζει τις απολύσεις στο Δημόσιο …μετακινήσεις

«Όσο κι αν ο κ. Μητσοτάκης προσπάθησε πολύ να κρυφτεί στα κρίσιμα ερωτήματα που του τέθηκαν, όπως για τις απολύσεις στο δημόσιο και το ζήτημα των Σκοπίων, δεν τα κατάφερε» σχολιάζει η εκπρόσωπος των ΑΝ.ΕΛ αναφορικά με τη συνέντευξη Μητσοτάκη

«Πολύ κακό για το τίποτα! Η χιλιοπαιγμένη κασέτα του κ. Μητσοτάκη για μείωση του δημοσίου και μειώσεις φόρων δεν άντεξε για πολύ, δήλωσε η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μ.Παπαδοπούλου για την συνέντευξη του Κ.Μητσοτάκη στον ΣΚΑΙ.

«Όσο κι αν ο κ. Μητσοτάκης προσπάθησε πολύ να κρυφτεί στα κρίσιμα ερωτήματα που του τέθηκαν, όπως για τις απολύσεις στο δημόσιο και το ζήτημα των Σκοπίων, δεν τα κατάφερε.»

» Τις απολύσεις που θέλει να κάνει, τις βάφτισε …μετακινήσεις υπαλλήλων! Είναι αμφίβολο αν τον πίστεψε κανείς.»

» Είναι θλιβερό επίσης ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης να δηλώνει δημόσια ότι είναι ανέφικτο η ονομασία του γειτονικού κράτους να μην περιλαμβάνει τον όρο ‘Μακεδονία’! Ως εκ τούτου, εύλογα προκύπτει το ερώτημα, τι ακριβώς θα διαπραγματευόταν ο κ. Μητσοτάκης στην υποθετική περίπτωση που καλούνταν να διαχειριστεί αυτό το θέμα;»

» Και εξίσου εύλογα αναρωτιούνται οι Έλληνες πολίτες, ανεξαρτήτως ιδεολογικού φάσματος, εάν ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης προεξοφλεί δημόσια το αποτέλεσμα των διαπραγματεύσεων για ένα λεπτό εθνικό θέμα, τότε ποιος είναι ο λόγος να γίνεται διαπραγμάτευση;» αναφέρει η κ. Παπαδοπούλου..

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024