Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το τζιν μπουφάν είναι και πάλι εδώ

Το τζιν μπουφάν είναι και πάλι εδώ

Το αγαπημένο κομμάτι της ντουλάπας μας μπαίνει και πάλι τη θέση που του αξίζει στην εμφάνισή μας

Κι ενώ πριν από λίγα χρόνια, ήταν εντελώς ξεπερασμένο να βάλεις τζιν παντελόνι- τζιν μπουφάν, τώρα ξαναγίνεται η απόλυτη τάση, όπως και στα 90s και σε μετατρέπει στο απόλυτο είδωλο χωρίς να καταβάλεις ιδιαίτερη προσπάθεια.

Ξεσηκώσαμε μερικές στιλάτες ιδέες και σου προτείνουμε να τις υιοθετήσεις αυτήν την Άνοιξη, σε περίπτωση που θέλεις να ξεχωρίσεις.

Το total denim σύνολο δεν χρειάζεται να είναι μόνο σε εκδοχή παντελονιού. Επένδυσε σε μία ψηλόμεση τζιν φούστα σε κοντό μήκος αλλά φαρδιά γραμμή και συνδύασε με ένα φαρδύ λευκό μπλουζάκι. Ρίξε στους ώμους το τζιν μπουφάν και ολοκλήρωσε το σύνολο με αθλητικά παπούτσια και ένα floral σακίδιο πλάτης.

Οι ψηλόμεσες παντελόνες είναι άλλη μία καυτή τάση της σεζόν που πρέπει να έχουμε σίγουρα στην ντουλάπα μας γιατί είναι κομμάτι πασπαρτού που θα φορεθεί εύκολα. Κάνε τη διαφορά με μία παντελόνα σε λεπτό καστόρινο ύφασμα και κάνε μία ανοιξιάτικη εμφάνιση με την αγαπημένη μαρινιέρα και το τζιν μπουφάν σου.

Όσο πιο μακρύ είναι το τζιν μπουφάν σου, τόσο πιο εύκολο είναι να το βάλεις με τα πάντα. Μία άκρως νεανική εμφάνιση περιλαμβάνει ένα μονόχρωμο φορεματάκι, σουέντ μποτάκια, το τζιν μπουφάν και ένα τσαντάκι με κρόσσια.

Το total denim έτσι όπως το θυμόμαστε από τα 90s μπορεί και να υπάρχει άθικτο στην ντουλάπα σου. Αν θες να βάλεις τη δική σου πινελιά, συνδύασε με ένα αμάνικο λευκό πουκάμισο, ένα αξεσουάρ μαλλιών και μία δίχρωμη τσάντα. Το πρωί το φοράμε με λευκά sneakers και το βράδυ με κλασικές παστέλ γόβες.

Αν δεν θέλεις να έχεις ένα ακόμα τζιν μπουφάν, ράψε πάνω διάφορα σχέδια και έξτρα αξεσουάρ, όπως είναι οι πέρλες και τα τρουκς. Γίνεται από μόνο του ένα κόσμημα και δεν χρειάζεται τίποτα έξτρα. Συνδύασε με μαύρο cigarette παντελόνι και ένα λευκό top.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024